dage
timer
min
sekunder

Bro vender tilbage!

15. dec 2018

 

Han er manden bag den mest sete musikvideo i Danmark på Youtube i 2018, og nu vender han tilbage Møllers, hvor han i 2017 sang sig ind i hjerterne på festivalgæsterne.

 

”Sydpå”, der er titelsangen til Paradise Hotel, er det klart mest populære nummer på Youtube i 2018. Musikvideoen er blevet spillet hele fire millioner gange, hvilket er dobbelt så meget som nummer to på listen, Maroon 5 feat. Cardi B - ”Girls Like You”. Nummeret er også blevet streamet over 14 millioner gange på Spotify – og Bro bliver generelt streamet en hel del. ”Hvor er du Bro?” gik da også platin og ”Glad” er blevet hørt næsten 5 millioner gange.

 

Glæd dig til en god popoplevelse

Der er altså ikke tvivl om, at det er en ganske populær herre, der til sommer tager sit band med, når han går på scenen i Møllers for at give fans og gæster en stærk popoplevelse – og man skal ikke være i tvivl om, at Bro elsker at spille og give publikum gode musikstunder. Som han selv siger det:

 

”Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og alle mine fans.”

 

Dermed er Kesi og Bro indtil videre offentliggjort til Langelandsfestival 2019 – du kan følge med på www.llf.dk/musik.