dage
timer
min
sekunder

Bodegaens program er klar!

24. jun 2019

 

80'er, country og god rockmusik! Bodegaen er Langelandsfestivals helt eget brune værtshus - og stemningen er lige, som den skal være dér. Nu er programmet klart - og naturligvis er også i år masser af god fest og syng-med-musik i bedste bodegastil!

 

Bodegaen har åbent i de fire hoveddage, når festivalpladsen er åben. Det er altså 24.-27. juli, hvor hele festivalpladsen er fuldstændigt fyldt af sanseindtryk - dufte, lyde - ja, følelser, der er værd at mindes hele vinteren!

 


 

STRANGERS IN TOWN - SYDFYNSK POWER POP

I 2018 udgav bandet deres anden EP - "Tonight We Slip Away in Memories", som var med til at bringe musikken ud over de danske landegrænser, da Strangers In Town i januar 2019 kunne findes som #1 på en australsk online-radio streamingliste - og som mest ugentligt spillede nummer, blandt andet over Black Sabbath.

 

Bandets helt nye single "Flash, Click, Post", som udkommer i 1. juli 2019, giver lytterne en mere moderne lyd og er et stærkt produceret nummer lavet i samarbejde med Rasmus Kristensen fra LAK Studios. Det sydfynske power pop band “Strangers In Town”, blev dannet i 2014 og består I dag af 5 medlemmer; Patrick Møller (Trommer), Jonathan Tjellesen (bas, vokal), Sebastian Philip Rafn Møller (leadguitar, vokal), Peter Ngoc Chi Pham (keys) og front-mand Allan Halberg (vokal, backing guitar).

 

 


 

HEART ROCK - SYNG MED!

Det handler om at hylde heltene. Heltene, vi er vokset op med. Heltene, der prydede de tilplastrede vægge på teenageværelset. Heart Rock er en hyldest til genren, der trofast har guidet 3 levebrødsmusikere gennem livets op- og nedture.

 

Selvom de tre musikere i Heart Rock, i dag er mere ædru end berusede og selvom Volvoen, villaen og vovsen er inde for rækkevidde, så fokuserer Thomas Jones, Kasper Lund og Simon Normand stadigvæk på at hylde det rebelske og rå, som gennemsyrer rocken. Kom selv og se/hør og fest med! Heart Rock er kendt for at levere et super live show hver gang! Heart Rock spiller alt fra AC/DC, Dizzy Mizz Lizzy,  Roxette, Guns 'n' Roses, Kim Larsen og Queen til nyere kunstnere som Avicii og Adam Lambert.

 


 

ABSOLUTE 80'S - PÅ MED SVEDBÅNDET!

På med svedbåndet, bind Converse-skoene og frem med gamacherne for nu skal vi feste, som man gjorde i 80'erne!

 

Der er for alvor dømt 80’er-stemning, når bandet Absolute 80’s indtager scenen i Bodegaen! En hyldest til det fantastiske årti fyldt med højt hår, neonfarvet tøj og geniale hits. Der er dømt fest med 110 km i timen fra det sekund bandet træder op på scenen.

 


 

LAZIA - OPLEV STEMNINGEN!

Langelandsfestivals kæledægge Maria-Louise Lundqvist, som tidligere er kendt som festivallegendens Tom Duke-Box' partner ”Grønærten”, er tilbage i fuld vigør med bandet Lazía.

 

Der er 2 grunde til, at du skal opleve Lazía! Den første er deres humor, catchy riffs og vilde tekster, som mange mennesker kan relatere til. Den anden grund er stemningen! De er ikke bange for at råbe publikum op, og de er samtidig kendt for at være levende på scenen, når de forevigede klassikere bliver braget af med publikums smukke stemmer til følge. Findes der et bedre match på Langelandsfestival end to musikere, som har mødt hinanden gennem selveste Tom Duke-Box, faderen af Langelandsfestivals nationalsang? Svaret er: næppe! Hold ørerne stive, fadøls-anlægget fossende og stemmerne sangklar! Lazía er klar til Bodegaen! Er i klar til dem?

 


 

HILLBILLY BONES - MODERNE DANSK COUNTRY

Hillbilly Bones er et moderne Dansk Country-band, der er klar til at give den gas. Bandet består af erfarne musikere, der har været en del af musikbranchen i mange år; bla. i ”Den Danske Mafia”, ”Stand n’ Deliver”, ”Bad Monday”, ”Merzy” med flere.

 

Orkesteret har været i USA for at studere amerikansk countrymusik indgående, og det er der kommet denne moderne countrymusik ud af – hvor de unge også kan være med.

 


 

ROCK REVIVAL - CREEDENCE FOR FULD UDBLÆSNING

Creedence Clearwater Revival og John Fogerty live på Langelandsfestival 2019? Det kan vi desværre ikke klare, men vi kan tilbyde det næstbedste!

 

Når Rock Revival går på scenen, inviteres publikum på en medrivende musikalsk rejse, hvor bandet, med stor respekt for originalversionerne, tager jer med igennem CCR's og John Fogertys fantastiske blanding af rock, pop, country, blues og swamp-musik. Musikken, der ikke har nogen udløbsdato, kombineret med bandets iøjnefaldende spilleglæde, humor, energi, drive og engagement vælter ud over scenekanten og får gang i selv de allerbagerste rækker. Rock Revival leverer en energisk indsats i en kæmpe udladning, der får publikum til at synge og skråle med på alle de kendte klassikere: Bad Moon Rising, Proud Mary, Up Around The Bend, Hey Tonight, Down On The Corner, Who’ll Stop The Rain og mange flere af de ikoniske numre.

 

Der er så meget nerve og livsglæde i disse sange (uden sidste holdbarhedsdato), at man simpelthen ikke kan undgå at blive i godt humør. Når musikken strømmer ud af højtalerne – strømmer folk ud på dansegulvet! Der bliver gang i danseskoene og luftguitarerne. Så glæd jer til et hot og godt rockshow!

 


 

DNT

DNT er en fremadstormende dansk pop-duo som i sommeren 2019 drager på landevejen og kommer rundt i hele landet for at præsentere deres musik og møde en masse dejlige mennesker.


I starten af 2019 udgav DNT førstesinglen “Nye Øjne” og siden er det gået stærkt. Med deres band bag sig vil de to unge charmerende sangskrivere give et brag af en koncert på scenen i Bodegaen!