dage
timer
min
sekunder

Bodega-programmet er her!

09. jul 2018

 

Bodegaen er Langelandsfestivals helt eget brune værtshus - og stemningen er lige, som den skal være dér. Nu er programmet på Bodegaen for Langelandsfestival 2018 klar - og der er masser af god fest og syng-med-musik i bedste bodegastil!

 

 

CATJA & RENÈ

Musikduoen, som spiller til alle former for fester over hele Danmark, er tilbage på Langelandsfestival, hvor de spiller i Bodegaen. Med et megastort repertoire, er der musikalsk frit valg på næsten alle hylder! Der spilles meget gerne på ren opfordring fra publikum! Catja elsker at fyre den af med bl.a. Tina Turner, Bonnie Tyler, aktuelle og især hits fra 80'erne. René synger og spiller guitar/keyboard og er til alt fra 60’er til aktuelle hits som ”For evigt” og ”DejaVu” - og er publikum til det, står den meget gerne på tråd ala ”Smoke On The Water” og glammusik fra de glade 70’ere.

 

 

RICHARDT & KOFOED

Når René Richardt og John Kofoed står på scenen, går der ikke mange sekunder, før publikum føler sig i godt selskab og synger med af karsken bælg. RICHARDT & KOFOED - den intime Kim Larsen duo - er foruden deres excellente sammenspil kendt for at krydre sangene med sjove historier og god stemning. Mere SPIL DANSK kan det næppe blive.

 

 

ELVIS ON MY MIND

Nu snart 40 år efter sin død er Elvis mere populær end nogensinde...!  Elvis On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show, der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ karriere fra begyndelsen hos Sun Records og frem til hans alt for tidlige død i 1977. Forsanger og frontfigur Brian Trøjborg blev, i 2013, kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist. Brian var semifinalist i “Images Of The King 2017 - World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden. Han har looket, han har stemmen og han har bevægelserne. Han bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

 

 

WRONG DIRECTION

Wrong Direction er et partyband, der, med en finurlig humor og en god portion charme, sætter gang i et hvilken som helst publikum og dansegulv. Bandet fortolker sange af bla. Four Jacks, John Mogensen, Povl Dissing, Elvis, Preben Kaas, Otto Brandenburg og Gnags. Dermed rammer bandet ned i en tidslomme, der på forunderlig vis appellerer til en bred skare af publikummer - uanset alder. Deres koncerter er kendetegnet med super god stemning, et godt grin og en spilleglæde, der rækker langt ud over scenekanten.

 

 

TOTAL 90'ER-FEST MED LILLE LARS

Lille Lars - stemmen du kender fra Radio100 - holder Langelandsfestival-festen kørende til langt ud på natten. Alle de store dansehits, du kender fylder gulvet både i Ski baren og på Bodegaen. Mange års erfaring på festivalerne gør Lille Lars til et sikkert kort, hvis der skal være rigtigt gang i festen efter en god festivaldag. Kom og dans til du ikke kan mere...!

 

 

GAS & VAND

Så skal der slås søm i, når handymændende fra Gas & Vand indtager Bodegaen på Langelandsfestival. I bedste håndværkerstil forvandles Bodegaen til en skurvogn, hvor der både bliver røget og drukket, imens de vrider den ene danske klassiker af efter den anden. Gas & Vand er en hyldest til dansk musik igennem tiderne, og alle numre leveres i egne fortolkninger og med stor respekt for originalerne. Gas & Vand henvender sig primært til folk fra 30 år og opefter, og som frivilligt/ufrivilligt har lyttet til Giro 413 hele deres barndom. Målgruppen er bred og spænder fra pæne mennesker i forstadsvillaer til folk med tatoveringer og en kriminel baggrund.