dage
timer
min
sekunder

Bliv klar til at synge med: Christopher på LLF18!

26. jan 2018

 

Fra han lagde et covernummer op på YouTube, til han fik adskillige priser og har ligget nummer 1 i Kina, har Christopher charmeret sig ind i danskernes hjerter, høretelefoner og radioer. Nu vender han tilbage til Langelandsfestival, hvis gæster godt kan begynde at varme stemmerne op.

 

”Told You So”, ”Naked”, ”Nothing In Common”, “Waterfall” og “Free Fall” – vi kan blive ved med at liste hits og fede numre op, som Christopher har beriget os med, siden vi så ham første gang i 2011. Her uploadede han en coverversion af Robyns ”Call Your Girlfriend” på YouTube – en video, der i dag har fået knap 3 millioner afspilninger.

 

Vores alle sammens Christopher

Christopher udgav sit debutalbum Colours kort tid efter – i 2012 – og efter at have turneret i Danmark udgav han i 2014 sit andet album. Christopher gjorde klichéen om den svære toer til skamme, da han med ”Told You So” leverede adskillige hits og vandt Årets publikumspris samt Årets danske popudgivelse ved Danish Music Awards. Det var med dette album, at Christopher for alvor slog sit navn fast på den danske musikscene – og det var også i 2014, at han senest besøgte Langelandsfestival. Det gjorde han med et brag af en festlig og energifyldt koncert en eftermiddag i uge 30 på Store Scene.

 

Siden da, har vi fået lov til at opleve Christopher på slap line i programmer som Natholdet, hvor han med sin sympatiske fremtoning og med en stærk selvironisk og kærlig tilgang, laver grin med sig selv og sine fans med nummeret ”First Like”. Det er måske netop denne humoristiske tilgang til sig selv og andre mennesker, kombineret med en tydelig seriøsitet og professionalisme i forbindelse med musikken, der kan give én følelsen af, at han er vores alle sammens Christopher.

 

Stort sceneshow

Nu kan festivalpublikummet på Langeland endnu engang se frem til at opleve og nyde en popsanger i sit rette element, der med sin stærke musikalitet formår at give tilhørerne en ekstraordinær koncertoplevelse. Med sig bringer han et stærkt band og et stort sceneshow, klar til at spille såvel gamle som nye numre – sidstnævnte fra albummet ”Closer”, der udkom i 2016 og bidrog til at Christopher for anden gang modtog prisen ”MTV Europe Music Award” for årets bedste danske band – en bedrift, som han første gang formåede at udføre i 2014.

 

Ud over Christopher er MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal og Kongsted på plakaten.