dage
timer
min
sekunder

Birthe Kjær & Feel Good Band på plakaten!

07. jan 2019

 

Charme, glæde, fællessang – ja, bare god gedigen musik i skøn stemning. Det er hvad vi senest har tilføjet på plakaten med legenden Birthe Kjær, der tager sit Feel Good Band med sig!

 

Birthe Kjær er klar til Store Scene, og med sig tager hun sit ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger. I alt 9 personer under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg, som er et kendt ansigt på DK4’s “Fællessang i Mariehaven”.

 

Sommer og sol – syng med!

Senest vi fik lov at opleve Birthe Kjær på Langelandsfestival var i 2016, og ligesom dengang spænder repertoiret helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på.

 

Lad dig smitte af glæden

Birthe Kjær & Feel Good Bands show er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver.

 

Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.