dage
timer
min
sekunder

Billetsalget til LLF18 skudt i gang!

02. nov 2017

Nu er det muligt at få sikret adgangen til sommerens højdepunkt – Langelandsfestival 2018. Du kan købe alle dine billettyper med det samme, og lige nu sælger vi billetterne til nedsat pris!

 

Feriestemning, fest, skøn musik, kolde øl og (forhåbentligt) solskinsfyldte dage på en af Danmarks smukkeste steder – lyder det ikke skønt? Nu kan du sikre dig adgang til netop sådan en oplevelse, ved at købe billet til Langelandsfestival 2018. Frem til og med d. 4. marts 2018 sælger vi billetterne til nedsat pris, så skynd dig at få købt adgang, så du både kan nyde at være tidligt klar og have råd til mere forkælelse.

 

Nye billettyper

Vi har sat en række forskellige billettyper til salg, og som noget nyt kan du nu investere i en 4-dagesbillet, der giver dig adgang til festivalens hoveddage, hvilket vil sige fra d. 25. juli til festivalen slutter d. 28. juli. Denne type billet har vi introduceret som svar på den efterspørgsel, flere af vores gæster har udtrykt - så nu kan også de mere sommertravle komme hjem fra festival med store oplevelser i bagagen.

 

Nyt er det også, at der er kommet en aldersinddeling til, der betyder, at børn i alderen 3-6 får deres egen billettype. Tidligere har denne aldersgruppe kunnet deltage gratis på festivalen, men nu skal der købes en separat billet. Børn i alderen 0-2 år kan forsat deltage gratis i selskab med en voksen. Vi sælger nu også ”collector-billetter”, der, ganske som navnet antyder, er værd at samle på. De flotte collector-billetter er værd at hænge op på køleskabet, så du kan gå og se frem mod sommeren – og efter festivalen har du et dekorativt minde om oplevelserne på festivalen.

 

Afbetaling og spændende camps

Skulle det knibe med finanserne, kan du drage fordel af vores samarbejdspartner Ticketmasters tilbud om afbetaling. Vælg ”Klarna – Køb nu, betal senere”, når du køber dine billetter på Ticketmasters side, hvor du kan betale i rater.

 

Vi arbejder desuden på en masse spændende camps, og vi vil senere offentliggøre, hvilke camps årets festival kommer til at åbne op for rundt omkring på området. Hold øje med vores hjemmeside og Facebook-side, så du er helt opdateret på seneste nyt om den store sommeroplevelse - Langelandsfestival 2018.

 

KØB BILLETTER