dage
timer
min
sekunder

Billetsalg starter på fredag!

25. okt 2019

Fredag d. 1. november kl. 10 går salget til den store 30 års jubilæumsfest - Langelandsfestival 2020 - i gang! Vi sælger 1.500 stk. 8 day festival passes og 1.500 stk. 4 day festival passes til Early Bird pris - så det kan godt betale sig, at være hurtigt ude!

 

Sæt kryds i kalenderen! På fredag d. 1. november begynder salget af billetter til sommerens oplevelse - Langelandsfestival 2020. Der er masser af årsager til at være en del af netop den næste Langelandsfestival - og en af dem er, at vi fejrer 30 års jubilæum!

 

Har du været med alle årene? Har du været med en gang tilbage i 1994 - eller har du aldrig været med? Vi synes, du skal tage med og fejre Langelandsfestival sammen med hele den store langelandsfamilie! På mandag præsenterer vi priserne - og salget starter på fredag! Nåja, og så går der ikke så længe før, vi begynder at fortælle om de første musikere, som du kan opleve sammen med os!

 

Nyt Early Bird system

Tidligere har vi solgt festival passes til nedsat pris i en Early Bird periode - men det er nu ændret. Til sommerens festival kommer 1.500 stk. 8 day og 1.500 stk. 4 day festival passes i salg til Early Bird pris. Hvor meget du kan spare ved at være hurtigt ude, fortæller vi på mandag!