dage
timer
min
sekunder

Basim spiller på Langelandsfestival

13. mar 2018

Basim på Langelandsfestival

En af Danmarks mest efterspurgte sangskrivere – og en stærk liveperformer med fede hits i bagagen - er klar til Langelandsfestival 2018!

 

Basim har tidligere i et interview med Noisey reflekteret en del over, hvorvidt det han har skrevet til sig selv er godt nok – og som han selv beskriver det, så har han de sidste år brugt en del tid på både at skrive dårlige og gode sange. I den proces, er det der med selvtillid blevet mere tydelig, som han i samme interview illustrerer med følgende ord:

 

”Jeg tænker ikke så meget over, at folk skal synes, jeg er fed. Jeg har fundet ud af, at det, der fungerer bedst for mig, er, når jeg er ægte. Når jeg er ærlig. Og når jeg tør at stå ved, hvem jeg er som menneske. Du kan kun skrive ting, du har oplevet eller kan relatere til.”

 

Flere efterårshits

I efteråret overraskede Basim mange med en ny og anderledes sti. Den 25-årige musiker sendte numrene ’Comme Çi Comme Ça’ og ’Aji Aji’, der inkorporerer Basims marokkanske rødder i ømme afrobeat-kærlighedssange. Comme Ci Comme Ça feat. Gilli gik nummer 1 på den Danske Spotifyliste, har ligget Top 5 i mere end 1½ måned og er streamet mere end 5,4 millioner gange.

 

Vi kender naturligvis også Basim fra da han som 15-årig charmerede sig ind i danskernes hjerter i X-factor på DR1 – og så vandt han som bekendt det danske Melodi Grand Prix i 2014. De seneste par år har Basim dog brugt sin tid i sit studie på Islands Brygge på at skrive og producere musik for andre og er i dag en af de mest efterspurgte danske sangskrivere. I 2018 vil der komme flere udgivelser fra Basim i eget navn samt med flere spændene samarbejder.

 

Ud over Basim kan de også se frem til at opleve MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal, Kongsted, Christopher, Queen Machine, Joey Moe, Djämes Braun, Phlake, Wafande, Aura, Soleima, Kesi, Mads Langer, Burhan G og Jon.