dage
timer
min
sekunder

Aura spiller på Langelandsfestival 2018

27. feb 2018

Aura på Langelandsfestival

 

”En personlig sejr” kalder Aura selv albummet ’Can’t Steal the music’ – som er kommet efter flere års pause. Det er en klogere og mere kreativ Aura, der er kommet ud på den anden side og til sommer indtager Langelandsfestival.

 

Aura har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som 'I Will Love You Monday' og 'Geronimo', 'Song for Sophie’ og 'Friends' i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.

 

Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse.  I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012.

 

Nyt album – ny Aura?

I foråret 2017 udgav Aura så albummet ”Can’t Steal the music”, efter at hele hendes virke som kunstner og musiker de sidste år er blevet sat på prøve af personlige årsager. Det blev til et personligt og ærligt album, hvor Aura store og naturligt varme vokal skinner igennem og står stærkere end nogensinde. Om albummet reflekterer Aura selv:

 

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

 

Samtidig kunne vi opleve Aura give sin version af andre danske kunstneres numre i sensommeren, hvor hun deltog i TV 2’s Toppen af Poppen – hvor hun blandt andet fremførte en stærk udgave af langelandsfavoritten Michael Falchs ”I et land uden høje bjerge.”

 

Festivalgæsterne kan dermed se frem til at opleve endnu en stærk dansk live-performer, idet plakaten ud over Aura også indeholder MICHAEL FALCH & DÉT BAND, Carpark North, Magtens Korridorer, Shaka Loveless, Scarlet Pleasure, KATO, Zididada, SAVEUS, Rasmus Seebach, L.O.C., Østkyst Hustlers, Søs Fenger, Citybois, SIVAS, Lis Sørensen, Benal, Kongsted, Christopher, Queen Machine, Joey Moe, Djämes Braun, Phlake og Wafande.

 

Husk at købe din billet nu! Der er 'Early Bird'-pris til og med på søndag https://goo.gl/U57r9G