dage
timer
min
sekunder

2 bure t-shirts doneret til Røde Kors

26. okt 2017

Langelandsfestivalen er i høj grad båret af frivillige kræfter, og hver sommer står i omegnen af 4.000 mennesker klar. De får alle udleveret en crew t-shirt, men hvad gør man så med de overskydende trøjer, hvor der eksempelvis står 2012 på?

 

Når vi tager afsted på Langelandsfestivalen og nyder god musik, kærligt samvær og – hvis vi er heldige – solrige dage i Langelands smukke omgivelser, kan en masse frivillige ses på hele området. De kan som oftest genkendes på deres crew t-shirts, hvor der også står et årstal på – men det kan være svært helt at ramme det rette antal t-shirts - og i de helt korrekte størrelser - når man har 4.000 frivillige.

 

Giraffen kommer ud og rejse

Derfor har festivalens lager haft en del kasser med gamle t-shirts stående, som ikke kan bruges igen i festivalens eget regi. Derfor har vi nu doneret tøjet til Røde Kors, der har taget imod med åbne arme – for de kan heldigvis sagtens bruge trøjerne.

 

Indtil videre bliver trøjerne lagt på et lager, hvor de ligger indtil, der er kald efter tøj i et af de mange lande, hvor Røde Kors arbejder. Hos Langelandsfestivalen glæder vi os over, at Røde Kors kan få gavn af tøjet, og ønsker alt det bedste for de mennesker, der kommer til at bære giraffen rundt omkring i verden.