dage
timer
min
sekunder

Vores scener

Store Scene

 

Store Scene er til de store navne og de store koncerter. Det er her vi alle kan samle os til en mindeværdig festivaloplevelse foran Store Scene, der ligger for foden af en bakke. Som et amfiteater danner bakken et perfekt udsyn og dermed et stærkt grundlag for en god festivaloplevelse.

 

Møllers

 

Møllers har musik i hele festivalugen - bands, solister, DJ's - ja, bare gode oplevelser. Det er et telt med plads til alle, der er vilde med fede festivaloplevelser - som i videoen her, hvor Queen Machine spillede på #LLF18.

 

Børnescenen

 

Børnescenen ligger i det flotte festtelt i Børneland. Det er her, ungerne kan få en særlig musikalsk oplevelse - i 2018 var der børnejazz med Æsken, stomp med Heartbeat Group, de tre finalister fra MGP og teater med Cirkelines fødselsdag. Børnescenen er noget af det, som gør Langelandsfestival så god til familier!

 

Skibaren

 

Lad dig rive med af stemningen i Skibaren, hvor afterski fra Tyrol er bragt til den danske sommer og dermed garanti for sjov og fest! Her har vi også en scene - og ligegyldigt om den bliver brugt, eller det er gulvet som Andreas & Andreas i videoen her fra #LLF18 gør, så er der god stemning i træhytten!

 

Bodegaen

 

Bodegaen er Langelandsfestivals helt eget brune værtshus - og stemningen er lige, som den skal være dér. Der er altid masser af god fest og syng-med-musik i bedste bodegastil!