dage
timer
min
sekunder

Stor Scene

 

Store Scene er til de store navne for både børn og voksne. Den ligger på en ideel bakke, som løfter sig foran scenen og som et amfiteater danner den et perfekt udsyn. Her kan du være med helt oppe foran eller læne dig tilbage på bakken og nyde musikken, stemningen og solnedgangen i det sydfynske øhav.

 

I festivaldagene fra onsdag til og med lørdag er der underholdning for alle aldersgrupper på Store Scene. Bubber er den altid oplagte og nysgerrige konferencier, der alle fire dage præsenterer nogle af de mest populære danske kunstnere.

 

Om formiddagen er Store Scene børnenes scene. Masser af skønne artister, der er populære blandt børn og barnlige sjæle. Det bliver både sjovt, skørt og stort! Resten af dagen og aftenen - helt frem til midnat - kan du opleve cremen af danske bands og nogle fantastiske koncerter, som får hele festivalpladsen til gynge.

 

Der er masser af musik i alle genrer og noget for enhver smag. Så om I vil hoppe, rocke og rulle, eller bare sidde på bakken med en kølig og kigge på - her kan I det hele!

 

 

 

 

Information om cookies