Tak for
#LLF19

Møllers

Spilleplan Møllers, Langelandsfestival 2019

Spilleplan Møllers, Langelandsfestival 2019


Møllers bliver til sommer beriget med en af de mest populære, danske sangerinder. Medina er klar til at invitere festivalgæsterne ind i sit musikalske univers – fyldt med stærke hits, melankoli og syng-med-potentiale.

 

læs mere

I 2008 bragede en ny superstjerne ind på hitlisterne med singlen “Kun For Mig”. Kort efter fulgte nyklassiskerne “Ensom” og “Vi To”, og det blev hurtigt klar for danskerne at de måtte byde “Velkommen til Medina”.

 

Siden da har Medina ikke kigget sig tilbage, men leveret platinsingle efter platinsingle, og med mere end en kvart million solgte albums, har hun regeret som Danmarks ukronede popdronning i mere end 10 år i træk.

 

God musik til alle

Nu vender hun tilbage til Langelandsfestival – denne gang i Møllers, og på den måde bliver plakaten for sommerens festival et endnu tydeligere billede af en blanding af stærke danske kunstnere – til hele familien, til de unge, til de lidt ældre – til os alle sammen.

 


Han er manden bag det mest spillede nummer i dansk radio lige nu: ”Forfra”. Til sommer står Møllers klar til Karl Williams drømmende, afdæmpede og absolut hittunge popmusik.

 

læs mere

”På ret kort tid er det lykkedes Karl William at skabe en lyd, der er helt hans egen. Det startede med r’n’b, men med tiden er hans drømmende musik blevet en slags afdæmpet, stemningsfuld pop. Som om Karl William altid ser verden gennem en semigennemsigtig dis.” Karakteristikken stammer fra Soundvenue – der nævnte Karl Williams andet album som et af dem, de virkelig håbede på at høre i 2018.


 
Toppen af Poppen og kæmpehit
Karl Williams stærke fortolkninger i 2017’s udgave af Toppen af Poppen har, sammen med de tre singler, det også blev til i 2017 (”Forstenet”, ”Lidt af gangen” og ikke mindst kæmpehittet ”Om igen”), i den grad også skærpet forventningerne. Og i 2018 har Karl William sat sig på radiofladen sammen med Burhan G og nummeret “Samme Vej”.


 
P3-prisvinder
I 2016 blev Karl William tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger, i form af P3-Prisen. Et foreløbigt højdepunkt i en karriere, der vel nærmest kun har bevæget sig opad. Sammen med sine homies i musikkollektivet Hukaos var Karl William bannerfører for en ny lyd i dansk musik – i Berlingske beskrevet som: ”en dansk variant af en større international strømning ført an af de canadiske sangere Drake og The Weeknd, der i de senere år har haft stor succes med følsomme fraseringer, selvudleverende tekster og et stilet lyddesign fuld af lilla røg og narkotisk slæbende beats.”

 

 


En legende bliver hyldet i Møllers til sommer, når Rasmus Bjerg under navnet ”JOHN” går på scenen med John Mogensens folkekære sangskat i bagagen.

 

læs mere

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.

 


Og nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Til sommer kan du på Langelandsfestival 2019 opleve Rasmus Bjerg i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist og kapelmester Jeppe Kaas og hans fantastiske 8-mands orkester.


Folkelighed og fest for hele familien
Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.


”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.


De alternative nationalsange
”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg tilføjer: ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!”.

 

 


”Gid vi altid holder ved – held og lykke og få kærligheden med!” – heldige føler vi os i hvert fald nu, og mon ikke kærligheden bliver til at mærke i Møllers, når Lars Lilholt Band går på scenen!

 

læs mere

Lars Lilholt Band – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og skabe en fest af de store.

 

Genren er et dejligt mix af folk, pop og rock. Det er moderne folkemusik – også kaldet New Folk ! Efter udgivelsen af det meget anmelderroste album, Drømmefanger, som udkom i foråret 2018, har bandet spillet i hele landet. …og med stort fremmøde til samtlige koncerter. Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige.

 

Over 2,5 millioner solgte albums

Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet.

 

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2019 vil der også være sange fra det nyeste udgivelse, Drømmefanger, som bla. ”Gedens Tænder” i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian!

 

Glæd jer til sommer – og glæd jer til Lars Lilholt Band i Møllers!

 


Gulddreng er gemt væk, og en langt mere åben og sårbar Malte Ebert er klar til at tage hans plads.

 

læs mere

 

Debutsinglen ”Rather Be” var startskuddet til Malte Eberts musikkarriere under eget navn og har allerede nu flere end 4,5 millioner afspilninger på tværs af alle musiktjenester. ”All The Time” er den seneste single fra sangeren. Den fortæller historien om kærlighed og hjertesorg. Med poppede toner hiver han os ind i et legende univers med både dybde og detaljer for øret.

 

En mere seriøs sanger

Malte Ebert fortryder dog ikke sit alter ego, der har banet vejen frem til, at han nu kan udgive musik i eget navn. Frem for modeller og champagne kan publikum forvente en mere seriøs sanger, som ikke længere gemmer sig bag en facade.

 

Malte er en 23-årig dreng fra Vejle, der stadig har den samme drøm om at lave musik. Som han selv udtaler: På mange måder er jeg en diametral modsætning af Gulddreng. Jeg er vokset op i en lille landsby, hvor alle kender hinanden, og ingen går med guldkæder eller sprøjter med champagne efter hinanden.

 


Søren Sko og Palle Torp er klar til at indtage Møllers til sommer – et helt særligt år, hvor de kan fejre 30 års jubilæum sammen.

 

læs mere

 

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år. Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange, der udkom i November 2018 på albummet Heaven Is On Our Side.

 

"Minder om vores første plade"

Det er bandets syvende album i alt og det første siden Afterhours fra 2016: ”Det kommende album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første,” afslører Søren Sko og sætter ord som ”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” på pladen.

 

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

 

Dansk musikhistorie og kærlighed til det gamle

Salgsrekorden er siden blevet slået, men albummets sange er uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. Get Ready, Loser’s Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?”

 

Elsker du også Sko/Torps sange? Så glæd dig til sommer, hvor du kan opleve de dygtige og rutinerede musikere i Møllers på Langelandsfestival 2019.

 

 


Han er manden bag den mest sete musikvideo i Danmark på Youtube i 2018, og nu vender han tilbage Møllers, hvor han i 2017 sang sig ind i hjerterne på festivalgæsterne.

 

læs mere

 

”Sydpå”, der er titelsangen til Paradise Hotel, er det klart mest populære nummer på Youtube i 2018. Musikvideoen er blevet spillet hele fire millioner gange, hvilket er dobbelt så meget som nummer to på listen, Maroon 5 feat. Cardi B - ”Girls Like You”. Nummeret er også blevet streamet over 14 millioner gange på Spotify – og Bro bliver generelt streamet en hel del. ”Hvor er du Bro?” gik da også platin og ”Glad” er blevet hørt næsten 5 millioner gange.

 

Glæd dig til en god popoplevelse

Der er altså ikke tvivl om, at det er en ganske populær herre, der til sommer tager sit band med, når han går på scenen i Møllers for at give fans og gæster en stærk popoplevelse – og man skal ikke være i tvivl om, at Bro elsker at spille og give publikum gode musikstunder. Som han selv siger det:

 

”Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og alle mine fans.”

 


Gennem flere generationer af danskere er hun kendt og elsket for sin smukke stemme, de store musiknumre og som en kvinde med et stort socialt engagement. Til sommer får publikum på Langelandsfestival glæden af at opleve Søs Fenger.

 

læs mere

 

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen.

 

Hits og personlige favoritter

Søs Fenger inviterer festivalgæsten ind i sit musikalske univers, der spænder vidt fra de tidlige News-dage henover soloårene og frem til de nyere radiohits som ”Kun et liv” og ”Er det så forbi”, hvor sidstnævnte er kendt fra TV2-programmet Toppen af Poppen. Publikum kan glæde sig til at lytte til hits som ”Du er”, ”Jeg elsker dig”, ”Inderst inde” og ”Sidste time” – men Søs Fenger har derudover også valgt en række personlige favoritter, der vil overraske og tage tilhøreren med på en musikalsk rejse, der bliver værd at huske.

 

Søs Fenger, der har vundet DMA-priser i tre forskellige årtier, har gennem årene formået at navigere sig sikkert rundt i mange genrer. Pop, rock, jazz, viser og disco – og endda på forskellige sprog i form af dansk, svensk og engelsk. Samtidig formår hun at samle et bredt publikum til sine koncerter, hvor man oftest kan se hele familier - døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs Fenger. På den måde passer Søs Fenger perfekt til Langelandsfestival, der netop er en festival for alle.

 

 


Tag med på ferie med Specktors og få det lågsus med den energiske hiphop-gruppe, der har over 11 millioner streams på Spotify, og særligt et kendt for at levere en stærk live-performance.

 

læs mere

 

Tag med på ferie med Specktors og få det lågsus med den energiske hiphop-gruppe, der har over 11 millioner streams på Spotify, og særligt et kendt for at levere en stærk live-performance.

 

”Jeg ku' tag dig med på ferie
Nede i solen, måske sner det
Inde på snappen, alle ser det”

 

Vi er sikre på, at det ikke kommer til at sne til sommer – men, vi er også overbeviste om, at Langelandsfestival 2019 er den rigtige måde at bruge sin ferie på! Ikke mindst nu, hvor Specktors er seneste navn i rækken, der kommer på sommerens plakat – en plakat, der i forvejen har nogle stærke navne, og vi mener, den kommer til at bugne af fede, danske live-navne, inden vi er færdige!

 

Ny musik på vej

Specktors er en rapduo, som består af JonasForFanden og Wanner. Vi kommer til at kunne nyde nyt musik fra dem i foråret 2019, men indtil da, må vi glædes med ”5 Drenge I En Lille Bil”, ”Life” og ikke mindst storhittet Lågsus, som gruppen er særligt kendt for, og som Medina også featurede i 2012. Nummeret har i sine to versioner trukket knapt 8 millioner streams på Spotify, men betyder egentligt ikke det store:

 

”Nummeret betyder sgu nok ikke det helt store. Det er jo bare en griner og et fest track.” – som gruppen fortalte bagnummeret.dk.

 

Og fest er vi sikre på, der kommer til at være masser af på Langelandsfestival 2019 – nu også med Specktors i Møllers!

 


En af den danske musikscenes mest spændende upcoming kunstnere er klar til at give festivalgæsterne en stærk anmelderrost live-oplevelse med sine melodiske produktioner og originale rap-flow.

 

læs mere

Emil Kruse er måske ikke et navn, der klinger lige velkendende i alles ører, men hører man DR P3, vil man ganske givet have stødt på numre som ”Hvorhen” og ”Hørt Fra Dig”. På trods af sin unge alder på 24 år, har Emil Kruse været en del af den danske musikscene i lang tid. Først var han den ene halvdel af grime-duoen ”Sleng”, og senere lavede han 90’er-inspireret hiphop under navnet Aesthetic.
 

 


Respekt for samtykke og grænser
Senest har Emil Kruse markeret sig som fortaler for vigtigheden af at respektere hinandens grænser i forhold til sex, hvor han sammen med den tidligere Julias Moon-forsanger Louis Samson lavede nummeret ”Tæt På”, der netop handler om vigtigheden af at sætte grænser og tale om det – voksne som unge. Sangen fremførte de til Guldtuben 2018 og er en del af kampagnen Tune Ind, som Det Kriminalpræventive Råd har sat i søen.
 


Anmelderrost koncertoplevelse
Kruses musikalske univers kan bedst beskrives som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af lige dele sfæriske synth-flader og 80’er Moog-bas. I 2016 udgav Emil Kruse debut-EP’en “Slumromantiker” under eget navn, som blev rost til skyerne af størstedelen af den danske anmelderstab.
 
Ros fik han også for en koncert på Roskilde Festival i sommer, hvor GAFFA kvitterede med fem stjerner, og blandt andet skrev: ”Kruse kom, så og sejrede med fest med stor F, og det var en fornøjelse at være vidne til.”

 

 


I 2017 strømmede glade og festlige toner fra vores ikoniske telt Møllers, da L.I.G.A. gik på scenen med en smittende energi og spredte en fremragende festivalstemning bland publikum. Nu kan vi se frem til at opleve dem igen på Langelandsfestival 2019!

 

læs mere

Den danske hitduo L.I.G.A. er tilbage på Langelandsfestival, hvor Nicky Russell og Ihan Haydar er klar til at genindtage Møllers og skabe en fest. Siden debuten i 2003, har L.I.G.A gjort netop det landet over med bandets organiske og energiske live show, der gør, at L.I.G.A. er garanteret til at fylde dansegulvet.
 
Fra Youtube til radiohits
Historien om, hvordan L.I.G.A. fandt hinanden er en lidt speciel én. Faktisk kende de slet ikke hinanden på forhånd, men fandt hinandens Youtube-profiler, faldt for lyd og stil – og endte med at udveksle musik. Et spontant samarbejde blev til et møde, og ikke lang tid efter var ”Skylder Dig Ik Noget” sendt afsted – en single, der endte med at blive noget af et hit. Siden fyldte ”Julia” æteren hos de danske radiostationer, og det er blevet til adskillige guld- og platincertificeringer.
 
Om igen
Senest har L.I.G.A. i samarbejde med Wafande lavet det hjertelige nummer ”Om Igen”, der handler om at kæmpe for kærligheden, for som det lyder i omkvædet: ”For jeg heller' ta' din hånd, Og vinde dit hjerte om igen.” Kom på Langelandsfestival 2019, oplev fremragende og charmerende L.I.G.A. og lad dit hjerte overvinde – om igen.

 

 

 


Årets nye navn til Zulu Awards 2018, Skinz, er på programmet! ”Jeg Har en Pige”, ”Malibu” og ”I Min Zone” – festivalgæsterne på Langelandsfestival 2019 kan se frem til rigeligt med hits til sommer, når Skinz indtager scenen i Møllers.

 

læs mere

 

I 2017 brød Skinz igennem med singlen ”Jeg Har en Pige”, der siden har opnået over 16 millioner streams på Spotify, og siden da har det nye stjerneskud ikke hvilet på laurbærrene. Den ene ørehænger efter den anden ramte streamingtjenesterne og radiostationerne, for til slut at blive samlet op på debutalbummet ”Ingen Drama” d. 1. juni 2018. Indtil videre er det blevet til fire guldcertificeringer og en platincertificering, og der er intet, som tyder på, at hitparaden stopper lige foreløbig.

 

Drøm dig til varmere himmelstrøg

Dermed er Kesi, Bro og Skinz indtil videre offentliggjort til Langelandsfestival 2019, så du kan allerede nu begynde at drømme dig til varme stunder på en af Danmarks smukkeste øer med numre som Mamacita, Sydpå og Malibu.

 

 


En af Danmarks største musikalske eksportvarer er klar til at give en stemningsfyldt og varm popoplevelse i Møllers, hvor der er syng-med-garanti, og hvor musikken er i centrum.

 

læs mere


For 30 år siden stod fire mand i et trist og forladt fryserum. De havde dannet et band, og rummet brugte de som øvelokale – og snart efter holdte bandet deres første koncert i Århus, som er bandets hjemby.


Siden da, er Michael Learns To Rock, eller MLTR, som bandet kaldte og kalder sig, vokset sig til en af Danmarks flotteste, musikalske eksportvarer. De har turneret Asien tyndt, stået på scener i Sydafrika som superstjerner, spillet i hele Europa og Sydamerika – ja, faktisk har de spillet over 600 koncerter i hele verdenen!


Det handler om musikken

Det er altså et erfarent band, der ved, hvordan man giver sine tilhørere en mindeværdig oplevelse med sig hjem, der kommer til at genindtage scenen i Møllers på Langelandsfestival 2019. Med et globalt rekordsalg på 11 millioner fysiske album siden debutalbummet i 1991, mere end 6 millioner betalte downloads, estimeret 50 millioner videovisninger på YouTube og mere end 50 millioner streams på Spotify, er Michael Learns To Rock-historien ikke kun en af de mest succesfulde nogensinde, som er kommet ud af Danmark, men også en unik historie: Deres vej til succes har aldrig handlet om skandaler, skilsmisse, narkotika eller nogen ekstrem levevis. Det har altid handlet om musikken!


En perlerække af hits

”The Actor”, ”Sleeping Child”, ”25 Minutes”, “That’s Why You Go Away”, “Strange Foreign Beauty”, “Take Me To Your Heart”… De gode og stærke pophits er endeløse, når det kommer til Michael Learns To Rock – og så har de i 2018 udgivet albummet ”Still”, der bestemt også indeholder adskillige numre med stærkt hitpotentiale. Drøm dig ind i poppens univers med Michael Learns To Rock og Jascha Richters omfavnende og varme stemme i Møllers på Langelandsfestival 2019.

 

 


Tag del i en af Danmarks vildeste fester! UDE AF KONTROL indtager scenen i Møllers – et band, der bare SKAL opleves live!

 

læs mere


”Jeg vil helt klart give dem 5 ud af 6 brandvarme stjerner, og råde både dig og dine venner til at tage del i en af Danmarks vildeste fester” - sådan skriver Dropdead om en koncert med UDE AF KONTROL. Og har man været til en koncert med gruppen, ved man at det er rigtigt – det bliver ikke meget vildere, end når UDE AF KONTROL går på scenen.

 

Kombinerer man gruppens ekstreme, energiske show med det legendariske festtelt Møllers – ja, så får du en oplevelse, du ikke vil gå glip af.

 

Over 100 millioner streams
UDE AF KONTROL består af Munken, Englando og Balken. I de seneste år har de skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce-univers. Med mere end 100 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer et af det bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.


Bandet skal opleves live, hvor de bare i indeværende år har fyldt nogle af landets store spillesteder samt pakket telte på mere end 20 danske festivaler og open airs.

 

 


”Jeg er virkelig høj på livet lige nu!” – Sådan lød det blandt andet efter koncerten i sommer, da Citybois fyldte Møllers med fest og glæde – nu kan vi se frem til at blive boisificeret nok engang!

 

læs mere

 

”Det var det fedeste, man! Det var så stort! Det var uden tvivl den bedste koncert!”

 

Sådan kunne man høre Thor sige i DR-programmet ”Fra Bois til Mænd”, der fulgte Citybois på deres turné, som sluttede af på Langelandsfestival med et brag af en fest. I programmet er det tydeligt at mærke drengenes (mændenes?) kærlighed til festivalgæsterne på Langeland – og var man til koncerten, var det lige så tydeligt, at kærligheden er gengældt.

 

Bliv boisificeret i Møllers

I slutningen af 2018 har Citybois haft endnu et hit. Denne gang sammen med Skinz, som også er på plakaten for Langelandsfestival 2019. ”Synger For Mig” har allerede rundet 1,2 millioner streams på Spotify, og Citybois har dermed endnu engang markeret sig som en populær og relevant duo på den danske musikscene.

 

Nu kan Citygirls og Boisboys se frem til at blive boisificeret på Langelandsfestival 2019 – så køb din billet nu, hvor den stadig er til Early Bird-pris!

 

 


Med to succesfulde albums i ryggen, deltagelse i ’Toppen Af Poppen’ og adskillige store koncerter på CV’et er Barbara Moleko blevet dansk folkeeje. Nu kan du opleve hende i Møllers.

 

læs mere

 

Barbara bor i dag på Nørrebro, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har Barbara Molekos liv været et sansebombardement af billeder - fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser - hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers. Af inspirationskilder kan der blandt andre nævnes Nina Simone, Erykah Badu og Ella Fitzgerald.

 

Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og let relaterbare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med sin smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover.

 

En stemme, der fortjener at blive hørt Hun startede sin karriere som feature på kæmpe hittet “Helt Min Egen” med LOC. Barbara udgav herefter sit debutalbum ’Lykken Er…’ i efteråret 2012, og fik bred medvind fra det danske medielandskab, hvor bl.a. Information markerede hendes entre, med ordene: ’Velkommen til Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt’ mens også Gaffa, BT og Politiken gav store roser med på vejen.

 

Aldeles fortrinlig live og Toppen Af Poppen Albummet var en stor succes, og gik top ti på Itunes, og hun modtog derudover en guldcertificering for singlen ’Dum For Dig’. I kølvandet på debutalbummet blev hun nomineret til DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, og hun har efterfølgende optrådt til et væld af udsolgte koncerter såvel som flere tv-shows og arrangementer, såsom Dronningens 75-års fødselsdag. Hun har markeret sig som en artist som i den grad også formår at levere live, og Politiken konstaterede, efter hendes koncert i Lille Vega i 2013 at; ’Moleko var aldeles fortrinlig live’. Derudover blev hendes fortolkning af Tøsedrengenes ’Indianer’ i Tv-programmet ’Toppen Af Poppen’ et stort hit som fløj hurtigt ind på hitlistens førsteplads, hvilket igen afspejler hendes power som optrædende artist.

 

 


Gode venner af festivalen sørger for sommerstemningen i Møllers – så smør sangstemmen og tag med på Langelandsfestival 2019, hvor den gode stemning nu er helt sikret.

 

læs mere

 

Sommerstemningen, solskin og fest – det er nogle af de typiske associationer, når man hører navnet ZIDIDADA. Ord, der også klinger godt i ørene på gæster, der har besøgt Langelandsfestival tidligere. Derfor er bandet da også gode venner af festivalen, og nu vender de tilbage for at skabe endnu en fest. Faktisk fejrer de 20-års jubilæum på Langelandsfestival, da de første gang spillede på vores smukke ø i 1999.

 

Med Jimmy Colding i front står gruppen bag ørehængere som ”Walking on Water” og ”Zididada Day”, hvor sidstnævnte sidste år fik en mindre renæssance i hænderne på den danske sangskriver og producer Cutfather samt producergruppen Hydrate.

 

Syng med mens du går på vandet!

ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, i ørehængere og evergreens. I dag betragter mange ZIDIDADA som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden. 

 

 


Syng med på ”Vimmersvej”, ”Kongens Have”, ”I En Lille Båd Der Gynger” og mange flere af Flemming ”Bamse” Jørgensens store sange og hits – sammen med Stig Rossen i topform og de oprindelige musikere fra Bamses Venner.

 

læs mere

 

Der findes næppe mange, ung som gammel, som ikke kan synge med på ovenstående sange. Flemming ”Bamse” Jørgensen var en kunstner, som begejstrede Danmark med sin musik – og med sin varme væremåde. Da han døde i 2011 gav over 100.000 mennesker deres sympati til kende på en mindeside, og mon ikke mange af sympatitilkendegivelserne kom fra festivalgæster fra Langelandsfestival.

 

Kærlighed og respekt for originalen

Til sommer stiller de oprindelige musikere fra Bamses Venner op – med Stig Rossen i front. Stig Rossen & Vennerne har sat sig for, at alle disse vidunderlige sange ikke skal gå i glemmebogen, så de spiller med stor kærlighed og glæde for at hylde Bamse og hans livsværk. Stig og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med respekt alle de kendte og elskede hits: Der er folk på dansegulvet, der er øl på langbordene og der er fællessang, når strengene slås an til ”Vimmersvej” som første nummer.

 

Som Stig Rossen siger i starten af hver koncert: ”Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er at have en fest!” Og fest bliver der – til sommer på Langelandsfestival 2019!


Nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje – og nu kan du tage del i festen på Langelandsfestival 2019, hvor orkestret spiller op i Møllers!

 

læs mere

Over en million danskere om ugen har set dem i tv, når diverse, danske kendisser viser deres danseevner frem på TV2, hvor Vild Med Dans ikke ville besidde samme musikalske profesionalisme uden The Antonelli Orchestra. Det er netop dem, der med energi, kreativitet og mod skaber rammerne for programmet med ægte livemusik spillet af ægte musikere.

 

En uforglemmelig fest

Også i Toppen af Poppen hjælper The Antonelli Orchestra til, når landets største musikere laver deres nye versioner af hinandens hits. Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester, for længst sat standarden for en uforglemmelig fest – uanset hvor den finder sted.

 

Glæd dig til at nyde den ægte vare, når The Antonelli Orchestra går på scenen i Møllers til sommer på Langelandsfestival 2019!

 


”Livet er for kort til dårlige koncerter” – sådan lyder det fra Die Herren, U2-tributebandet, som med stort nærvær og musikalsk spændvidde giver gæsterne et sandt U2-BigBang i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

 

læs mere

 

Die Herren er et orkester, der har en ekstraordinær fokus på at give sine tilhørere en altid bedre oplevelse. Deres ambition er at bevæge sig mod noget større – større forståelse for U2’s musik, større musikalsk spændvidde og større indlevelse i, hvad publikum ønsker. Ja, Die Herren handler om opfindsomhed, intuition - og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve - og så naturligvis – dygtighed og overskud.

 

25 år med U2-musik

Efter mere end et kvart århundrede med U2´s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve! Die Herren skaber selve braget - eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum - et U2-BigBang!

 

Og det gnistrer og brager, når Die Herren går scenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et koncertforløb, hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken – men inkluderes og beriges!

 

 


Hittene er nærmest uendelige, når det kommer til Kim Larsens diskografi, og René & Værsgo er klar til et hylde originalen med respekt, kærlighed og fællessang i Møllers på Langelandsfestival 2019.

 

læs mere

 

 

Engang spillede Kim Larsen på Langelandsfestival. I den forbindelse var han i radioen, og der nævnte han, at han skulle til at passe på ham, der spillede dagen efter, for han var altså ved at blive bedre end originalen. Ham, der spillede dagen efter, var René Richardt – og han er en mand, som kender Langelandsfestival rigtigt godt – og Langelandsfestival kender ham.

 

Fra Crew til kunstner

René Richardt har nemlig taget en ganske sjælden vej fra at være Crew bag Store Scene, hvor han sørgede for at kunstnerne fik noget at spise, til selv at stå på scenen og underholde festivalgæsterne. Derfor føler han også et stort ejerskab i forhold til Langelandsfestival – som han siger:

 

”Jeg føler, at jeg har været med til at starte det hele op. Der er plads til alle, unge mennesker, børn, liv og glade dage - det er dét, som er vidunderligt ved festivalen. Det er en god fest - jeg elsker Langelandsfestival, og den sidder dybt under huden på mig. Der er bare kærlighed!”

 

Gensidig kærlighed

Og kærligheden har vist sig gensidig – senest i sommer, hvor René & Værsgo spillede i Bodegaen, som blev stopfyldt med glade festivalgæster, der havde styr på Larsens sangtekster. Til sommer bliver det så Møllers, der er klar til René & Værsgo, der ud over René Richardt består af Ricki Susic, Stig Andreassen og Jimmy Østbygaard – og de er i dén grad klar til at invitere til god stemning, hvor der bliver rig mulighed for at synge med, drikke øl og bare have det sommerlækkert. Om det siger René Richardt:

 

”Det er helt fantastisk, at vi spiller i Møllers - der plejer at være helt fyldt i Bodegaen, når vi har spillet, så det er med stolthed, at vi skal indtage scenen i Møllers. Jeg nyder altid stemningen i det telt. Vi ryger op i superligaen, og det er en drøm, der går i opfyldelse.”

 

Kærlighed og respekt for det originale

For René Richardt startede interessen for Kim Larsen i barndommen. Han fortæller:

 

”Jeg har altid haft kærlighed til Kim Larsen og Gasolin. Jeg er vokset op med Gasolin. Jeg kan huske, at jeg som barn stod og vaskede op, inden jeg skulle lave lektier, og så sang jeg med på Langebro.”

 

Senest har Kim Larsen posthumt formået at overraske danskerne med en ny udgivelse. Det har René Richardt naturligvis også bidt mærke i, og siger:

”…og hans seneste udgivelse, der måske ikke er super produceret - så har han siddet der i sin lejlighed, og så udgiver de den, og så vælter han landet nok engang!”

 

At Kim Larsen har formået at skabe et musikfællesskab på tværs af generationer, kan de fleste vist blive enige om – og det er med kærlighed og respekt for netop det, af René & Værsgo går på scenen til sommer. René Richardt fortæller:

 

”Jeg klæder mig ud som Kim, og så forsøger vi at holde det så ægte som muligt, som Kim gjorde det med Kjukken - og når vi så synger Pianomand, så sender vi en hilsen op til ham, når han sidder oppe på sin lille sky. Larsens musik skaber fællessang og fællesdans. Det er en ære at holde hans sange og musik i live.”

 


Vi har taget en snak med en festivallegende! Hvilken plads har Langelandsfestival i Toms hjerte? Hvad er det der med numrene i hans sangbog? Få svarene her!

 

læs mere

 

 

Tom Duke-Box er klar til Langelandsfestival 2019, hvor du kan gå i Møllers og så ellers gå ombord i hans legendariske ønskehæfte. Tom Duke-Box laver et ekstraordninært nærværende og hyggeligt interaktivt show, hvor publikum kan råbe et tal, ud fra det nummer i ønskehæftet, de gerne vil opleve Tom Duke-Box fremføre.

 

Ønskehæftet indeholder hele 125 sange, og Tom Duke-Box kan huske dem alle. Han bruger en memoreringsteknik, hvor han associerer sangtitlerne med tal og ord, der giver rigtig god mening for ham - og bare er voldsomt imponerende for alle os andre.

 

Dét er bestemt en oplevelse, så kom forbi Møllers, når Tom Duke-Box går på scenen - og oplev ham naturligvis også lukke Store Scene af lørdag aften, lige inden vores store, flotte fyrværkeri brager løs over det smukke, sydfynske øhav ved festivalområdet!

 


Legenden og troubadouren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, og de kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

 

læs mere

 

Bandet udgav i februar sin første single med navnet ”Jeg Vil”, og genren ligger i pop/rock/folk universet. Med en knivspids af alt der er godt, formår de virkelig at sætte deres eget præg på genrerne.

 

Saybia-musikere som løse fugle

Bandnavnet er en slet skjult reference til Gasolin' sangen ' Hva' gør vi nu - lille du'! Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016, hvor Klaus Handsome supportede for Saybia på Gæstgiveren i Allinge. Det skulle vise sig at være et særdeles positivt møde, samt blive starten på et mere omfattende samarbejde, for i 2017 inviterede 'Saybiadrengene' Handsome i deres studie, for at indspille en af hans sange, med henblik på en singleudgivelse.

 

Fra musikalsk leg til album og orkester

Medstifter af Saybia Søren Huss, var i fuld gang med sit næste soloalbum, så resten af orkesteret havde dermed tid på hånden til musikalsk leg, og med udgangspunkt i Handsome's medbragte sange, tog den ene indspilning hurtigt den anden, og snart taltes der ikke længere om at indspille en single sammen, men et helt album, samt danne et orkester.

 

Klaus havde vist sig, at være en ideel samarbejdspartner, med hans altomfavnende sind, dansksprogede lyrik og folkelige udtryk. 'Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle' var på kort til blevet en realitet.

 


De to DJ's, der kalder sig Too Many Fat Guys, er klar til at sætte gang i den helt store fest i Møllers - og EfterskoleCamp!

 

læs mere

 

Jonas Bonnerup og Jeppe Nielsen er Too Many Fat Guys. De 2 jyske fyre har en bred erfaring bag en DJ-pult, og deres energi og musikvalg bærer præg af den gode dansefest. Jonas lever af at være DJ for det voksne publikum, hvorimod Jeppe primært er DJ for det yngre publikum. Sammen har de et bred vide og er gode til at blande nye hits med gamle klassikere. Derudover kan du som gæst i EfterskoleCamp opleve dem hele ugen.

Langelandsfestival er glade for at kunne offentliggøre et stærkt samarbejde med DJPAD, der sikrer fede fester i det legendariske partytelt Møllers!

 

læs mere

 

Denne sommer kan du komme på sommercamp sammen med DJPAD og Langelandsfestival. I festivalugen, 20.-27. juli, kan du blive undervist i DJ’ing og musikproduktion med nogle af landets bedste DJ’s og producers.

 

De bedste spiller i Møllers Alle deltagerne får masser af hygge, god musik og kammeratskaber for livet – og de bedste får muligheden for at spille i det berømte festtelt Møllers på Langelandsfestival. Fra onsdag d. 24. juli til lørdag d. 27. juli er der derfor sikret stærk feststemning fra talenterne hos DJPAD!

 

Festivalgæster velkommen til se undervisningen Inden vi når så langt, er der fra lørdag d. 20. juli til tirsdag d. 23. juli kl. 16-19 DJ-undervisning i Møllers, hvor man som festivalgæst er velkommen til at kigge forbi og måske blive klogere og/eller inspireret!

 

Hvem er DJPAD? DJ & Producer Academy Denmark (DJPAD) er en forening for vækstlaget af elektroniske musikere. Foreningen arbejder for, at bibeholde og- eller vække de unges interesse for foreningslivet og elektronisk musik. DJPAD er ikke ”bare” en musikskole, foreningen har siden 2012 hjulpet et utal af unge til at få succes med deres musik og store passion. Bl.a. har foreningens første kursist David Egebjerg været nomineret ved Danish DJ Awards flere år i træk. Flere kursister har fundet sammen og udgiver i dag musik på de største musikselskaber i landet. Men vigtigst af alt, så har foreningen skabt en base med over 300 medlemmer, som danner rammerne for et fællesskab der dyrker elektronisk musik uanset niveau og ambitioner. Du kan læse mere om DJPAD på www.djpad.dk.

 

Vil du med på sommercamp? Hvis du kunne tænke sig at prøve kræfter som DJ og eller musikproducer eller lære nye tricks, så tilmeld dig lige her: https://www.djpad.dk/shop/dj-amp-producer-sommer-camp