dage
timer
min
sekunder

CSR - festival for alle

 

Langelandsfestival har ambitionen om at være en festival, hvor alle kan være med – på tværs af baggrund og forudsætninger. Bl.a. derfor har vi optimeret forholdene for handicappede, og til Langelandsfestival 2018 etablerede vi et samarbejde med Red Barnet, Anchersen Busselskab og Burger King, for at sikre en fed sommer for en række familier.

 

Nogle gange gør livet ondt, og man kan have behov for støtte og en hjælpende hånd. Netop derfor er det vigtigt, at organisationer som Red Barnet hjælper familier i udsatte positioner rundt om i landet. Langelandsfestival ønsker at bidrage til det vigtige arbejde, da vi som en familiefestival, der ønsker at rumme alle, gerne ser disse familier få en dejlig sommerferieoplevelse.

 

15 familier får sommeroplevelser

Derfor har vi i samarbejde med Red Barnet givet 15 familier 4 day festival passes til Langelandsfestival 2019 – med alt betalt. Det betyder, at familierne ud over adgang til festivalen, også får dækket transport og mad, ligesom der står camping- og festivalgear klar til dem.

 

Det kan ikke lade sig gøre at give familierne disse oplevelser uden hjælp fra vores gode samarbejdspartnere fra Anchersen Busselskab, Burger King – og naturligvis Red Barnet.