dage
timer
min
sekunder

Original Tender

Kom og besøg Orginial Tender Cocktailbaren midt på festivalpladsen og prøv deres lækre cocktails!

 

Hos Original Tender blander de deres evner og erfaring med kvalitetsprodukter for at levere dine favorit-cocktails på den nemmest mulige måde. Deres mål er at servere cocktails af højeste kvalitet og med samme smagsoplevelse, som hvis du bestilte dem på en cocktailbar med en professionel bartender bag disken.

Deres udvalgt, hvilket i øvrigt er uden tilsætningsstoffer og er lavet på økologisk juice, består af følgende:

 

Dark and Stormy

Mørk, krydret rom, ingefærøl, angostura og lime juice. Dark and Stormy er en af vor tids mest populære cocktails. Cocktailen er i den krydrede ende af skalaen, hvor det perfekte blend af ingefær, appelsinbitter og den intense rom giver en på én gang både frisk, dyb og velafbalanceret smag.

 

Cosmopolitan

Vodka, tranebærjuice, appelsinolie, Cointreau og limejuice. Cosmopolitan eller ’Cosmo’ er en af de mest kendte cocktails verden over. En original opskrift, hvor vodka, tranebær og appelsin kommer til udtryk, og den friske lime fuldender denne klassiske cocktail.

 

Passionada

Vodka, Galliano, passionsfrugt og appelsinjuice. Passionada er rent faktisk en dansk udviklet cocktail, hvor smagen med det samme får en til at tænke på sommer og sol. Det er sødmen fra vaniljen, som balancerer den friske passionsfrugt..

 

Appletini

Vodka, midori, apple spur, æblejuice og citronjuice. Appletini er en klassiks cocktail, som er til den sure side. Denne herlighed har vi dog givet vores eget præg i form af et touch Midori (melonlikør), som giver et skud sødlig friskhed, som vækker din smagsløg Denne cocktail giver dig fornemmelsen af at tage en stor bid af et sprødt, smagsfuldt Granny Schmidt æble – with a twist..

 

Martini Espresso

Martini Espresso blev opfundet i 80’ernes Soho, London af cocktail legenden Dick Bradsell. Historien går på, at en ung model, som efter sigende nu er verdenskendt, kom ind i baren til Dick, og spurgte efter en cocktail som skulle “wake me up and f**k me up”. Sådan blev en legende født.

 

 

 

VORES BARER

 

Skibaren på Langelandsfestival Bodegaen på Langelandsfestival

Juicebaren på Langelandsfestival Original Tender på Langelandsfestival

Jacobsen specialølsbar Somersby-baren

Skovlyst Vinbaren

Harlem Lemonade på Langelandsfestival Holte Vinagers vinbar på Langelandsfestival

Aperolvognen på Langelandsfestival

Ølvogne på Langelandsfestival Udsigten på Langelandsfestival

Møllers bar på Langelandsfestival Møllers bar på Langelandsfestival