Tak for
#LLF19

HandicapCamp

 

I vores ambition om at gøre Langelandsfestival tilgængelig for alle, tilbyder vi en speciel billettype til gæsten med et handicap, der ikke har mulighed for deltagelse i festivalen uden ledsager. Handicapbillet inkl. ledsager koster det samme som en standardbillet, men giver adgang for dig og din hjælper. Find billetten her.

 

 

 

 

Langelandsfestival er blevet tildelt guldmærket af Volue og Dansk Live for sin tilgængelighed og handicapvenlighed. Læs mere om Volue her.

 

 

 

 

HVILKEN BILLET SKAL JEG SOM HANDICAPPET KØBE?

For at kunne købe en Handicapbillet inkl. ledsager, skal du have et gyldigt ledsagerkort til fremvisning på festivalen. Hvis ikke ledsagerkortet kan fremvises, vil din ledsager ikke blive lukket ind. Det er muligt, at skifte ledsager under festivalen - se kontaktoplysninger nederst.

 

 

HVOR FOREGÅR CHECK-IN?

Det er, som noget særligt, muligt at tjekke ind ved HandicapCamp når du ankommer, for at gøre det så let og belejligt som muligt for gæsten med et handicap. Indstil GPS'en til Voldstien 7, 5900 Rudkøbing. Dog kan du også vælge at tjekke ind i Laden, som er det officielle check-in-sted på Kragholmvej 40, 5900 Rudkøbing.

 

 

HVOR KAN MIT TELT ELLER CAMPINGVOGN VÆRE?

Ved køb af en Ledsagerbillet bliver du berettiget til at bo på HandicapCamp. Denne camp er forbeholdt gæster med et handicap og deres ledsagere. Send detaljeret information om hvem du er, og hvorfor du ønsker at bo på HandicapCamp. Hvis du gerne vil have venner eller familie med, bedes du også inkludere dette i din ansøgning. HandicapCamp har handicapvenlige toiletter samt handicapvenlige bade. Der kan både være telte og campingvogne, men du skal huske at købe en campingvognsbillet gennem Ticketmaster.

 

 

HVOR KAN JEG PARKERE?

Som gæst på HandicapCamp har du som noget helt særligt mulighed for at parkere lige ved campen, hvis du har et handicapskilt. Parkeringspladserne ligger langs campen, og da antallet er begrænset deles pladserne ud efter ’først-til-mølle’ princippet - send os en ansøgning, hvis du ønsker at få en af disse pladser. Du skal også købe en parkeringsbillet gennem Ticketmaster, ligesom det gælder for alle andre.

 

 

HVILKE FORHOLD HAR JEG?

  • Skræddersyet festivalkort til gæsten med et handicap, som viser faciliteter til gæsten med et handicap.
  • Der vil være handicaptoiletter fordelt rundt på festivalpladsen, som du kan finde på dit særlige kort over festivalen.
  • Gæster i kørestol har muligheden for at opleve koncerterne på Store Scene fra en platform tæt ved scenen.
  • På HandicapCamp findes et telt, hvor du kan få ladet din kørestol eller andet udstyr op – medbring egne kabler, vi har almindeligt 230V stik med jordforbindelse.

 

 

HVEM SKAL JEG KONTAKTE?

Ønsker du at blive skrevet op til at bo i HandicapCamp, få mulighed for at parkere eller andet i forbindelse med campen, så kontakt Dennis Ejler.

 

 

I sommer besøgte TV2/Fyn Langelandsfestival, hvor de blandt andet kom en tur forbi HandicapCamp - få en fornemmelse af campen i videoen.

 

 

PLACERING

På kortet herunder, kan du se, hvor HandicapCamp er placeret. Langelandsfestival tager forbehold for eventuelle ændringer af campens placering.

Oversigtskort, Langelandsfestival