dage
timer
min
sekunder

HandicapCamp

 

Vi ønsker, at Langelandsfestival er en begivenhed, som alle kan være en del af. Derfor har vi taget en række initiativer, som skal gøre det nemmere og mere belejligt for gæsten med et handicap.

 

 

Hvilken billet skal jeg som handicappet købe?

I vores ambition om at gøre Langelandsfestival tilgængelig for alle, tilbyder vi en speciel billettype til gæsten med et handicap, der ikke har mulighed for deltagelse i festivalen uden ledsager. Billetten koster det samme som en standardbillet, men giver adgang for dig og din hjælper. For at kunne købe et Disabled with Companion Festival Pass, skal du have et gyldigt ledsagerkort til fremvisning på festivalen. Hvis ikke ledsagerkortet kan fremvises, vil din ledsager ikke blive lukket ind.

Du kan få en gratis ledsager med på alle billettyper - dvs. 1 Day Festival Pass, 4 Day Festival Pass og 8 Day Festival Pass. Det vil være muligt at skifte din ledsager ud under festivalen: Når én ledsager forlader området, kan en anden hjælper komme ind og overtage. Hvis dette ønskes, skal du henvende dig til HandicapCamp’s leder, Dennis Ejler, som sørger for at dette bliver gennemført. Hvis du har behov for at have mere end én ledsager med på festivalen, skal der betales fuld pris for ledsager nummer 2 eller 3. Hvis ikke du har et ledsagerkort, kan du læse og ansøge om kortet her.

 

 

KØB BILLET

 

 

Hvor kan mit telt eller min campingvogn være?

Når du køber et Disabled with Companion Festival Pass, og er blevet berettiget igennem ansøgningen, får du og din ledsager adgang til at bo i HandicapCamp, der er forbeholdt gæster med et handicap og deres ledsagere. HandicapCamp ligger lige op til Voldstien, som er en sidevej til Strandbakken som er én af hovedvejene til festivalspladsen, hvilket gør transporten frem og tilbage lettere. Hvis du ønsker at overnatte på HandicapCamp skal du sende en ansøgning til Dennis Ejler. Send detaljeret information om hvem du er, og hvorfor du ønsker at bo på HandicapCamp. Hvis du gerne vil have venner eller familie med, bedes du også inkludere dette i din ansøgning. Se hvor HandicapCamp ligger.

 

HandicapCamp har handicapvenlige toiletter med lift samt handicapvenlige bade med lift. Der kan både være telte og campingvogne i HandicapCamp, men du skal huske at købe en campingvognsbillet gennem Ticketmaster.

 

Hvor foregår indtjekning?

Det er nemt at komme til HandicapCamp, der har sin egen dedikerede indkørsel. Har du købt et Disabled with Companion Festival Pass har du mulighed for at tjekke ind ved HandicapCamp, hvor der findes et særligt indtjekningssted. Dette initiativ er taget, for at gøre ankomsten for gæsten med et handicap så let og belejligt som muligt. Dog kan du også vælge at tjekke ind i Laden, som er det officielle indtjekningssted. HandicapCamp har åbent fra lørdag d. 21. Juli kl. 12.30 til søndag d. 29. juli kl. 12.00.

 

Hvor kan jeg parkere?

Som gæst på HandicapCamp kan du som noget helt særligt parkere tæt på dit telt eller din campingvogn, hvis du har et handicapskilt. Parkeringspladserne ligger langs HandicapCamp, så du slipper for at skulle alt for langt, når du ankommer. Antallet af pladser er dog begrænset, hvorfor pladserne deles ud efter ’først-til-mølle’-princippet. Du bedes sende en ansøgning, hvis du ønsker at få en af disse pladser. Ansøgninger sendes til Dennis Ejler. Du skal også købe en parkeringsbillet gennem Ticketmaster, ligesom det gælder for alle andre.

 

Dine forhold på festivalen

  • Ved indtjekning til HandicapCamp får du et særligt kort over hele festivalen. Heri vil der være fremhævet faciliteter, der er henvendt til gæsten med et handicap. Dette kort vil også være tilgængeligt på vores hjemmeside
  • Der vil være handicaptoiletter fordelt rundt på festivalpladsen, som du kan finde på dit særlige kort over festivalområdet
  • Gæster i kørestol har muligheden for at opleve koncerterne på Store Scene fra en platform tæt ved scenen
  • På HandicapCamp findes et telt, hvor du kan få ladet din kørestol eller andet udstyr op - medbring egne kabler, vi har almindeligt 230V stik med jordforbindelse

 

 

Langelandsfestival tager forbehold for eventuelle ændringer af campens placering.

 

Oversigtskort, Langelandsfestival

Hvis du trykker på kortet, bliver det større. Du kan herefter klikke på nogle af områderne, der vil åbne en ny side med information om området.