dage
timer
min
sekunder

GirafCamp Deluxe - 2.195 kr.

GirafCamp Deluxe

 

Slip for besvær med pløkker, teltstænger og døde mobilbatterier. Få en luksusoplevelse i 8 dage på Langelandsfestival i det indhegnede område GirafCamp Deluxe, hvor der står et girafplettet 4-personerstelt med strøm klar til jer, når I ankommer.

 

Tæt på festivalpladsen og Børneland ligger GirafCamp Deluxe, hvor girafplettede telte står flot på rad og række. Sidste år solgte vi over 350 girafplettede telte, og vi gentager succesen i år! Teltene kan huse fire mennesker, der er plads til bagage og der er strøm tilført dem. Tæt på de girafplettede telte er der adgang til toiletter med træk-og-slip samt badevogne – og så kan du tage dit giraftelt med hjem, når festivalen er slut. I området er der desuden festivalro mellem kl. 24 og 08, så hele familien kan samle energi til endnu en festlig og hyggelig dag.

 

Perfekt til familien

GirafCamp Deluxe er et perfekt tilbud til en familie, der vil nyde feriestemningen og den gode musik, der er på Langelandsfestival i alle 8 dage – og som ikke gider bruge tiden på for meget praktisk. Få en Deluxe festival og køb adgang til GirafCamp Deluxe nu!

 

OBS: Husk at købe 8 day festival passes – billetten til GirafCamp Deluxe giver ikke adgang til festivalen.

 

Vigtigt at vide:

  • Billetten giver adgang til 8 dages overnatning i et i forvejen opslået 4-personers telt med girafpletter
  • Check ind fra 21. juli kl. 12
  • Check ud senest 29. juli kl. 11
  • Teltet ligger i et indhegnet område, tæt på festivalpladsen, kun for ’GirafCamp Deluxe’-gæster
  • Teltet er dit – du kan tage det med hjem, når din festival er slut
  • Der vil være strøm i teltet (220 volt) – dimensioneret til mindre strømapparater som opladere eller en radio – og dermed ikke hårtørrere eller et køleskab
  • Der er for alle gæster i GirafCamp Deluxe adgang til toilet- og badeforhold i området
  • I området er der festivalro mellem kl. 24-08

 

 

KØB BILLET

 

 

Langelandsfestival tager forbehold for eventuelle ændringer af campens placering.

 

Oversigtskort, Langelandsfestival

Hvis du trykker på kortet, bliver det større. Du kan herefter klikke på nogle af områderne, der vil åbne en ny side med information om området.