dage
timer
min
sekunder

Festivalservices

Vi vil gerne have at du får en festival uden for meget besvær - og hvor du stadig har adgang til nogle af de luksuriøse ting, som vi er vant til fra vores hverdag. Derfor har vi her samlet en liste over tilbud fra flere af vores samarbejdspartnere. Følg endeligt med på siden - vi opdaterer løbende med nye festivalservices!

 

 

COOLBOX

Slattent pålæg og varme øl? Det lyder ikke spor tiltalende, og derfor kan du igen i år købe billet til din helt egen Coolbox.

 

Du får en nøgle til din egen køleskuffe, hvor der er plads til to kasser dåseøl/vand samt lidt madvarer i 2-3o. Skufferne er isolerede fra hinanden, så der kan ikke komme væske eller lignende mellem dem. Du har din Coolbox fra lørdag d. 20 kl. 12 til søndag d. 28. kl.12 (når festivalen lukker). Vær sikker på kolde drikkevarer, og køb billet til din egen Coolbox nu!

 

 

VOLT

Er du træt af at ikke kunne finde venner og familie på den store festivalplads, eller ikke få det fede snap af din yndlingskunstner, fordi mobilen er tør for strøm?

 

Volt er kendt fra alle Europas store festivaler, og er klar til holde dig charged på Langelandsfestival 2019! Med Voltservice kan du bytte opladeren dagligt, og du skal derfor aldrig efterlade din telefon til opladning. Se langelandsopladeren og få early-bird rabat.