Tak for
#LLF19

EfterskoleCamp

"Efter endt skoleår, forsøger vi at bevare den gode efterskolestemning - bare 8 dage til"

 

EfterskoleCamp er for dig, der har været på efterskole og ikke er helt klar til at sige farvel til dine gode venner og oplevelserne sammen med dem. Derfor kalder vi EfterskoleCamp for Danmarks største efterskole-gensynsfest, og du kan se frem til at blive udfordret til daglige battles i fede omgivelser med tema-fester, lounge, events, kolde drikkevarer og meget mere.

 

Vi kårer også Årets Efterskole, og hjælper dig til at blive klar til livet væk fra efterskolen med et brag af en fest. Tag med til sommer, sammen med over 1.000 andre nye og gamle efterskoleelever og nyd den der helt ekstraordinære efterskolestemning, der bare ikke findes andre steder - bortset fra EfterskoleCamp.

 

Du kan blive klogere på EfterskoleCamp på www.efterskolecamp.dk eller ved at kontakte arrangør Bjarne Zuccé Dinesen på tlf. 2011 9339 eller bd@zucce.dk. Han kommer gerne ud på jeres skole og fortæller alt om indhold og praktik. Følg også med på EfterskoleCamps Facebook-side.

 

OBS: Billet til EfterskoleCamp købes gennem Bjarne Zuccé Dinesen, og du skal derfor ikke købe festival pass gennem Ticketmaster.

 

 

 

Langelandsfestival tager forbehold for eventuelle ændringer af campens placering.

 

Oversigtskort, Langelandsfestival