dage
timer
min
sekunder

Retningslinjer

Ingen frivillige kræfter – ingen glade gæster. Ingen glade gæster – ingen festival! Langelandsfestival er i høj grad afhængig af sit Crew – og den særlige ånd, der findes her. Vi møder vores gæster med et smil og stabler et kæmpe projekt på benene i ét stort fællesskab.

 

OBS: Herunder finder du retningslinjerne for Crew i forbindelse med Langelandsfestival 2018. Der tages således forbehold for ændringer frem mod Langelandsfestival 2019.

 

Hvorfor være med i Crew?

Bliv en del af den ca. 4.000 personer store arbejdsstyrke, hvor du løfter i flok sammen med mennesker, der har hjertet på rette sted. Tag del i et stærkt fællesskab, der har ambitionen om at skabe en stor oplevelse for vores gæster. Som frivillig tilbydes du en række gode vilkår:

 

 • Crew-armbånd, der giver dig adgang til festivalen i alle 8 dage
 • Gratis teltplads i teltområdet (grøn, gul, osv.) eller i CrewCamp. Alternativt en billig billet til campingvognspladserne i CrewCamp
 • 4 dage med fuld forplejning – morgenmad, frokost og aftensmad. Du vælger selv hvilke dage, og arbejder du 40 timer, får du en ekstra gratis maddag
 • Gratis bademulighed i CrewCamp
 • Mulighed for at købe billige billetter til dine børn, der også kan bo sammen med dig
 • 2 ’Crew t-shirts’ med årets LLF-design, som du bærer på dine vagter
 • Adgang til CrewBaren, der har fordelagtige priser
 • En god oplevelse i bagagen samt et flot punkt på dit C.V.
 • Følelsen af at stable et stort projekt på benene i samarbejde med andre engagerede mennesker

 

Hvad forventer vi af dig?

 • Et stort smil og en serviceminded tilgang til at hjælpe vores gæster og Crew-kollegaer
 • At du lytter til din leder og løser dine opgaver
 • At du er fleksibel i tilfælde af behov for at ændre vagtplaner
 • At du arbejder:
  • 40 timer minimum – hvis du arbejder fra før festivalens start = 5 maddage
  • 32 timer minimum – hvis du arbejder under festivalen = 4 maddage
  • 25 timer minimum – hvis du arbejder efter festivalen = 4 maddage
 • At du er ædru, frisk, præsentabel og i godt humør – iført din Crew t-shirt – på dine vagter

 

Hvordan gør du?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, skal du melde dig til i CrewBasen. Her indtaster du dine oplysninger, og fortæller hvilke kompetencer du besidder, samt i hvilke områder du helst vil arbejde. Vi kan ikke garantere, at du kommer til at arbejde præcis med det, du har ønsket, men vi forsøger så vidt muligt at placere alle ud fra ønsker og kompetencer. Når du er blevet placeret i en gruppe, vil du blive kontaktet af din nærmeste leder, der vil informere dig yderligere om de praktiske forhold. Vær opmærksom på, at du som udgangspunkt, skal være 18 år gammel for at være en del af Crew.

 

De vigtigste nye tiltag

For at gøre alle nedenstående informationer mere overskuelige har vi her samlet de vigtigste nye tiltag, som du bør være opmærksom på:

 • Opdaterede priser – se nedenfor
 • Det er ikke længere muligt at betale i rater – når du bestiller, betaler du derfor med det samme
 • Der skal nu tilkøbes maddage til Crew-børn
 • Der skal nu lægges depositum af Crew, der arbejder efter festivalen

 

Priser for Crew

Billet – Crew-børn

0-2 år

Gratis

 

3-6 år

150 kr.

 

7-12 år

400 kr.

 

13-17 år

850 kr.

Mad pr. dag - Crew-børn

0-2 år

Gratis

 

3-6 år

75 kr.

 

7-12 år

110 kr.

 

13-17 år

140 kr.

Ekstra maddag - Crew

140 kr.

Campingvognsplads i CrewCamp inkl. parkering på det normale parkeringsområde

950 kr.

Billet til CrewBussen

195 kr.

Parkering på det normale parkeringsområde gennem Ticketmaster

250 kr.

 

 

Det med småt

Armbånd og ID-kort

Du får dit armbånd, når du checker ind i CrewService i Laden ved ankomst til festivalen. Du får også et ID-kort, som du skal bære synligt og fremvise på forlangende. Du kan tidligst checke ind to dage før din første vagt, hvis dine vagter er før festivalen. Har du vagter under eller efter festivalen, kan du checke ind fra d. 21. juli 2018. Når du første gang logger ind i CrewBasen, bliver du bedt om at uploade et portrætbillede, der skal bruges til ID-kortet.

 

Arbejdstider og vagtplan

Fordelingen af arbejdstider foretages af din leder, og alle spørgsmål til vagtplaner skal derfor rettes dertil. Hvis du ikke ved, hvem din leder er - så kig i CrewBasen, hvor det vil fremgå. Du er altid velkommen til at søge nyt arbejdsområde, men efter 1. maj er vi nødt til at lukke for denne mulighed, så din leder kan planlægge årets bemanding og vagter. Møder du ikke op på din vagt, opkræves du betaling for såvel armbånd som mad - pris 2.500 kr.

 

Beboelse

CrewCamp er opdelt efter, om du kommer i telt eller i campingvogn, autocamper eller camplet. Kommer du i telt, kan du helt gratis stille det op i teltområdet (se kort over festivalen her). Dit telt skal passe i størrelse til det antal mennesker, der bor i det – og maximalt være 16 m2. Kommer du i en af de tre sidstnævnte, kan du købe en billet til nedsat pris gennem CrewBasen. Vær opmærksom på, at der er begrænsede billetter, der sælges efter ’først-til-mølle’-princippet. Når billetterne er udsolgte, er det muligt at komme på venteliste. Det er vigtigt, at din campingvogn, autocamper eller camplet er indregistreret og har godkendte 230V CEE- strømstik.

 

Du må have et strømforbrug på maksimalt 6 amp. Husk et 230 V CEE strøm kabel på 25 meter med ledningsstørrelse på minimum 2,5 mm2 godkendt til 16 ampere for tilslutning til strømfordelere. Er der gasflaske i vognen, så husk at medbringe en godkendt gasattest. Vognene placeres med 3 meters afstand – og du er velkommen til at sætte fortelt (uden kabiner) på. Der tændes for strømmen til campingvognene onsdag d. 18. juli 2018 kl. 12. Vi beder om, at der er festivalro kl. 24 i CrewCamp – og opfordrer dig til generelt at vise hensyn til dine kolleger, så alle kan komme friske på vagt. Efter kl. 24 kan du gå i CrewBaren eller på festivalpladsen.

 

Mad

Som crew får du 4 dage med fuld forplejning, hvilket vil sige morgenmad, frokost og aftensmad. I forbindelse med dine måltider er der fri adgang til kaffe, the og saftevand. Du kan selv vælge fordelingen af de 4 dage, og du kan tilkøbe ekstra dage med fuld forplejning i Crew-Madteltet. Hvis du arbejder 40 timer, i stedet for de 32 timer, får du tildelt en ekstra maddag med fuld forplejning. Valg og køb af maddage skal ske senest d. 13. juli 2018. Herefter vil der være et fast antal madbilletter til hver dag, som sælges efter først-til-mølle. Vi kan derfor ikke garantere, at du selv kan vælge maddage efter d. 13. juli 2018. Maden skal nydes i CrewMadteltet, og må dermed ikke tages med ud af teltet.

 

Har du børn med, som du har købt billetter til gennem dit Crew-login, kan du også tilkøbe maddage til dem. Dette er ikke inklusiv i deres billet. Der vil være adgangskontrol til Crew-Madteltet, som du har adgang til de dage, du har valgt og/eller tilkøbt mad. Dette vil fungere via dit armbånd, uanset om du er Crew, eller det er tilkøbt billet til barn.

 

Betaling - og returret

Alle dine bestillinger betales med det samme. Dog kan du få dine penge retur frem til og med d. 30. juni 2018. Efter denne dato bortfalder returretten. Vælger du at bo med campingvogn/autocamper/camplet på campingvognspladserne for gæsterne, skal du købe en campingvognsbillet via Ticketmaster. Her gælder din Crew-rabat ikke. Campingvognspladserne for gæsterne åbner lørdag når festivalen starter, kl. 12.

 

Hvis du arbejder 25 timer efter festivalen, beder vi om, at du lægger et depositum på 750 kr. Dette vil blive betalt tilbage senest d. 8. august 2018, under forudsætning af at du er mødt op på dine vagter. Dette beder vi om, da vi desværre har oplevet problemer med nogle, der ikke har bidraget positivt til Crew-ånden, men har forladt festivalen før arbejdet blev udført. Skulle det ske, forbeholder vi os derfor retten til at beholde depositummet.

 

Alkohol og euforiserende stoffer

Du må hverken møde beruset på vagt eller være påvirket af euforiserende stoffer. Euforiserende stoffer er ulovlige og må ikke medbringes på festivalen, og Langelandsfestival har nul-tolerance overfor euforiserende stoffer. Ved overtrædelse af ovenstående påbud bliver du bortvist, og samtidig bliver du registreret som uønsket til fremtidige festivaler. Du vil herefter blive overdraget til politiet.

 

Attester

Langelandsfestival forbeholder sig retten til at foretage stikprøvekontrol i udvalgte områder. Det gælder for såvel børneattest som straffeattest, og gøres for at sikre at der leves op til Langelandsfestivals standarder samt sørge for en god oplevelse for alle på festivalen.