dage
timer
min
sekunder

Betal med dit armbånd

 

Langelandsfestival indfører chip-armbånd, der kan benyttes som betalingsmiddel - og gør du dét, giver vi en belønning på 10 % oveni det indsatte beløb!

 

Nogle gange er det bare besværligt at rende rundt på en festival med lommen fuld af kontanter. Som noget nyt i år, kan du derfor nu bruge dit armbånd som betalingsmiddel, og det er der en klar række fordele ved:

 

 • 10 % bonus
  Hvis du sætter minimum 250 kr. ind på dit armbånd, giver vi dig en bonus på 10 % oveni, der kan bruges i de officielle Langelandsfestival-barer - og altså ikke i madboderne. Det er fx et ekstra shot eller en sodavand helt uden beregning!
 • Det går hurtigt, er sikkert - og du kan holde overblikket
  Med chip-armbåndet går det stærkt, og hver gang du køber med armbåndet, vises din saldo på displayet. Det gør det simpelt at holde overblikket, og se hvor meget du bruger.
 • Slip ungerne løs
  Du kan sende dine børn afsted med penge på det armbånd, der som bekendt sidder fast på armen - så taber ingen ærgerlige penge!
 • Få dine coins ind på armbåndet
  Har du coins tilbage fra sidste år, kan du få sat dem direkte ind på armbåndet - de bruges før penge på armbåndet.

 

Hvor indbetaler jeg til armbåndet - og hvor meget kan jeg sætte ind?

Du kan sætte penge ind på dit armbånd adskillige steder rundt om på festivalområdet. I Laden, Informationen, Merchandise, Skovlyst, Skibaren, Bodegaen, Mormors Køkken og i Møllers. Der kan være max 2.000 kr. på chippen, du kan fylde op så ofte du vil - og du kan gøre det med kontanter, VISA Dankort, Mastercard, Mastercard Debit, VISA Electron eller MobilePay.

 

Kan jeg få mine penge ud igen?

 • Naturligvis. Alle penge du har sat ind, kan du få ud igen - elektronisk. Det betyder, at du kan få sat dem tilbage på dit betalingskort.
 • Hvis du har mere bonus tilbage, udbetales det ikke - men det sker sjældent, da bonussen er det første som bruges på chippen!
 • Du kan få udbetalt alle dage i Informationen.
 • Har du mere end 100 kr. tilbage på dit armbånd efter festivalen, kan du få dine penge tilbage, hvis du sender din chip til festivalkontoret, Ryttergårdsvej 116, 3520 Farum, mod et gebyr på 50 kr. senest d. 31. august.

 

 

Hvad så med de coins, jeg har fra sidste år?

Vi bruger ikke længere coins, da de erstattes af chip-armbåndet. Hvis du har coins tilbage fra sidste år, kan du få sat dem ind på dit armbånd. Det betyder, at har du en coin, der kan veksles til en sodavand, får du sat en sodavand ind på dit armbånd. Du får altså det samme som coinen repræsenterer. Disse kan ikke udbetales. Køber du så en sodavand med dit armbånd, bruger du først den vekslede coin - før du bruger pengene, du har indsat.

 

Tager I så slet ikke mod kontanter længere?

Jo - chip-armbåndet erstatter ikke kontanter, men vi håber, at alle tager godt imod det - og kan se alle fordelene! Og vi tager naturligvis stadig imod VISA Dankort, Mastercard, Mastercard Debit, VISA Electron eller MobilePay.