dage
timer
min
sekunder

Campingvogn

 

Hos Langelandsfestival er du velkommen med både campingvogn, camplet og autocamper. Dette er dog ikke inkluderet i dit festival pass, og skal derfor tilkøbes. Herunder kan du læse meget mere om de forskellige muligheder.

 

 

GENERELT FOR ALLE
CAMPINGVOGNS-, AUTOCAMPER- & CAMPLET-PLADSER

 

  • Alle pladser er med indlagt strøm, og du må have et strømforbrug på maximalt 6 amp. Strømmen tændes lørdag d. 18. kl. 12.
  • Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230V CEE- strømstik. Husk et 230 V CEE strøm kabel på 25 meter med ledningsstørrelse på minimum 2,5 mm2 godkendt til 16 ampere for tilslutning til strømfordelere.
  • Hvis du har fortelt med må det være op til 3,5 meter dybt og så langt som din campingvogn, uden trækstang.
  • Husk gyldig gastest til din campingvogn, som bedes fremvist på forlangende.
  • Der vil være toiletfaciliteter på festivalens campingpladser.
  • Din bil skal parkeres på festivalens officielle parkeringsområder. Parkeringsbilletten er ikke inkluderet, men kan købes her.
  • I området skal der være festivalro mellem kl. 24-08, hvilket betyder, at du ikke hører musik og respekterer de andre festivalgæsters behov for ro om natten.

 

 


 

 

9 DAGS CAMPINGVOGNSPLADS - PASSER TIL 8 DAY FESTIVAL PASS

 

Hvis du har købt et 8 day festival pass, så passer en 9 dags campingvognsplads perfekt til. Du skal vælge, om du vil have mulighed for at have anneks på dit fortelt.

 

Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din campingvogn og eventuelle fortelt. Det er ikke muligt at lave pladsreservation på festivalens campingpladser, men du har mulighed for, efter først-til-mølle princippet, at ligge i kø på et tilstødende område fra onsdag d. 15. juli 2020 kl. 12. Området lukker søndag d. 26. juli kl. 12. Anneks skal fastmonteres på dit fortelt (lynlåses fast) - det skal monteres på den side, hvor trækstangen er. Annekset må være op til 1,5 meter i bredden. Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

 

 

 

 


 

 

5 DAGS CAMPINGVOGNSPLADS - PASSER TIL 4 DAY FESTIVAL PASS

 

Hvis du har købt et 4 day festival pass, så passer en 5 dags campingvognsplads perfekt til. Du skal vælge, om du vil have mulighed for at have anneks på dit fortelt.

 

Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din campingvogn og eventuelle fortelt. Indkøring for 5 day campingvognsbilletter forventes at være tirsdag d. 21. juli kl. 16. Området lukker søndag d. 26. juli kl. 12. Anneks skal fastmonteres på dit fortelt (lynlåses fast) - det skal monteres på den side, hvor trækstangen er. Annekset må være op til 1,5 meter i bredden. Alle de viste priser er ex. gebyr fra Ticketmaster.

 

 

 


 

 

AUTOCAMPER

 

Kommer du med autocamper, skal du på forhånd have købt en campingvognsbillet. Lige oven over kan du se forskellen på 5 dags og 9 dags campingvognsbilletter. Husk her IKKE at vælge inklusiv anneks. Vær opmærksom på, at autocampere ikke ligger i samme område som campingvognene.

 

Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din autocamper. Det er ikke muligt at lave pladsreservation på festivalens campingpladser, men du har mulighed for, efter først-til-mølle princippet, at ligge i kø på et tilstødende område fra onsdag d. 15. juli 2020 kl. 12. Dette gælder kun ved køb af 9-dagesbilletten.

 

 

 

 


 

 

CAMPLET

 

Kommer du med camplet, skal du på forhånd have købt en campingvognbillet. Det er muligt at købe billet til campingvogn for enten 9 eller 5 dage.

 

Når du ankommer til festivalen med gyldig campingvognsbillet, er der gjort et afmærket område klar til din camplet. Camplet er placeret i campingvognsområdet. Det er ikke muligt at lave pladsreservation på festivalens campingpladser, men du har mulighed for, efter først-til-mølle princippet, at ligge i kø på et tilstødende område fra onsdag d. 15. juli 2020 kl. 12. Dette gælder kun ved køb af 9-dagesbilletten.