dage
timer
min
sekunder

Hvad er børneland

Til mor og far 

Langelandsfestivalen er i modsætning til alle andre festivaler en ferieoplevelse for hele familien. Festivalens ledelse arbejder målrettet på at skabe tilbud som både børn og voksne kan nyde. 

 

Festivalens Børneland er et af de tiltag, som under hele festivalen står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. De mange frivillige Børnetæmmere i Børneland er klar med en hjælpende hånd, og har du spørgsmål er du altid velkommen i Børne-info, hvor kompetente folk kan svare på næsten alt.

 

Børnetæmmerne tilbyder at holde opsyn med dit barn i op til 2 timer. Dette tilbud er til blefri børn over 4 år, som skønnes at kunne være alene i Børneland.

 

Ordningen fungerer på den måde, at barnet får et særligt bånd på, hvor forældrenes mobilnummer er skrevet på. Og så holder børnetæmmerne i udgangs-slusen øje med, at der ikke er børn med bånd, der kommer igennem udgangen.

 

Til de mindste børn har vi opstillet en Puslevogn til fri afbenyttelse. Her kan du finde puslepladser, rindende vand og mikroovn. Vi forventer, at brugerne selv holder orden.

 

I Børneland har vi også en cafe, hvor børn og forældre kan købe mad og drikke. Øl og anden alkohol er ikke tilladt i Børneland, så vi har en bænk, hvor mor og far kan drikke ud, inden I kommer ind.


Facts

350 frivillige Børnetæmmere glæder sig til at underholde børnene i Børneland. Børneland har åbent dagligt fra kl. 10.00-19.00 – den første lørdag dog fra kl. 16.00. Under hele festivalen kommer rigtig mange børn med deres forældre igennem Børneland – flere kommer flere gange dagligt.