dage
timer
min
sekunder

Aktiviteter

Børneland - for børn i alle aldre

 

De første 4 dage

I de første 4 dage fra lørdag til tirsdag åbner de første aktiviteter i Børneland. Her kan du vælge mellem sjove hoppepuder, cykelbaner, minifodbold, minispringbane fra O.M.SPRING & SØN og en cykeltrafikby, hvor du kan få kørekort. Naturleg er klar med popcorn og snobrød ved lejrbål og stearinlys lavet i sand. Og her kan du også møde STRYHNs indianerlejr.

 

Sammen med mor og far kan du spille minigolf, kongespil, petangue, huskespil, twister, diablo, stigegolf, stangtennis og meget mere - og så kommer PANDURO med et sjovt og kreativt værksted. Du kan også prøve PLAIMAIS, der kan formes, presses og skæres som du vil ha' det.

 

Hos CALL ME har de lykkehjul, trampolin, foto-sjov og temaet "Tal ordentligt" på programmet.

 

Til de helt små har vi indrettet et område med gynger, sandkasse, minihoppeborg og scooterbane. Her kan de små boltre sig med sjove og hyggelige aktiviteter.

 

Og når vi kommer til onsdag…

… så åbner resten af det store Børneland og her er der nok at vælge imellem på de mere end 25.000 m2.

 

Andre værksteder

I Sminkeboden kan du få en flot ansigtsmaling eller du kan hamre, save og bygge i træ i ”Gør det selv-Tømrerland” og male det festligt bagefter. I Smykkeværkstedet kan du være kreativ med perler og bånd samt lave de flotteste armbånd og smykker. Børneland har også et Maleværksted, hvor du kan svinge penslen.

 

Du kan også besøge LANGELAND KOMMUNE, hvor du kan lære om naturvidenskab.

 

Events

I Event-teltet vil BAJRAMI BOLSJER lære dig at lave bolsjer og du kan få en dejlig smagsprøve. Og så vil Klovnen Njetski underholde dig med balloner - han er fuld af sjov & ballade.

 

Bold og vand

Du kan også tilmelde dig til Fodbold, så du kan være med i dagens kampe. Og så kan du køle af i et af de store vandbassiner i Vandland.

 

Mere fart og tempo

Hvis du er stor nok, kan du prøve vores Bocarts - her er fart og tempo. Og på Streetsurfing banen kan du prøve kræfter med balancen på surfboards. På cykelbanerne er der plads til både store og små. Det er der også på Forhindringsbanen, hvor du kan konkurrere med de andre om bedste tid.

 

Deltag også i CALL ME's skattejagt torsdag og venskabsløbet "Centimetermaraton" fredag og få en dejlig præmie.

 

BØRNENES TRAFIKSKOLE åbner også et stort område med fokus på sikkerhed.

 

For de lidt større børn

I Rollespil kan du sammen med EVENTYRRIDDERNE lave sværd, skyde med bue og pil, dyste i stavkamp – og kæmpe mod store trolde og eventyrlige alfer. Du kan også få en rolle i den store kamparena.

 

Til mor og far

Langelandsfestivalen er en ferieoplevelse for hele familien. Festivalens ledelse arbejder målrettet på at skabe tilbud som både børn og voksne kan nyde.

 

Festivalens Børneland er et af de tiltag, som under hele festivalen står klar med oplevelser og underholdning for børn i alle aldre. De mange frivillige Børnetæmmere i Børneland er klar med en hjælpende hånd, og har du spørgsmål er du altid velkommen i Børne-info, hvor vores kompetente crew kan svare på næsten alt.

 

Børnetæmmerne tilbyder at holde opsyn med dit barn i op til 2 timer. Dette tilbud er til blefri børn over 4 år, som skønnes at kunne være alene i Børneland. Ordningen fungerer på den måde, at barnet får et særligt bånd på, hvor forældrenes mobilnummer er skrevet på. Og så holder Børnetæmmerne i udgangs-slusen øje med, at der ikke er børn med bånd, der kommer igennem.

 

Til de mindste børn har vi opstillet en Puslevogn til fri afbenyttelse. Her kan du finde puslepladser, rindende vand og mikroovn. Vi forventer, at brugerne selv holder orden.

I Børneland er der også en cafe, hvor børn og forældre kan købe mad og drikke. Øl og anden alkohol er ikke tilladt i Børneland, så vi har en bænk udenfor indgangen, hvor mor og far kan drikke ud, inden de kommer ind. Og rygningen holder vi væk fra børnenes aktiviteter.

 

Facts

Ca. 300 frivillige Børnetæmmere glæder sig til at underholde børnene i Børneland. 

Børneland har åbent dagligt fra kl. 10.00-19.00 - den første lørdag dog fra kl. 16.00. Under hele festivalen kommer rigtig mange børn med deres forældre igennem Børneland – flere kommer flere gange dagligt.