dage
timer
min
sekunder

Aktiviteter

De første 4 dage

I de første 4 dage, fra lørdag til tirsdag, åbner de første aktiviteter i Børneland. Her kan du vælge mellem sjove hoppepuder, cykelbaner, minifodbold, minispringbane fra O.M.SPRING & SØN og en cykeltrafikby, hvor du kan få kørekort. Naturleg er klar med popcorn og snobrød ved lejrbål.

 

Sammen med mor og far kan du spille minigolf, kongespil, petangue, huskespil, twister, diablo, stigegolf, stangtennis og meget mere - og så kommer PANDURO med et sjovt og kreativt værksted. Du kan også prøve PLAYMAIS, der kan formes, presses og skæres, som du vil ha' det.

 

Du kan også prøve ENERGILEGs sjove aktiviter:

Historiebold: drej på håndsvinget og få en historie, Hoppesten: hop og få spillet en sang, Spilsøjle: lav energi og spil et spil, KineticRat: oplev fantasiens verden i bil, fly eller skib og DJStand: lav selv strøm for at få musik.

 

Til de helt små har vi indrettet et område med gynger, sandkasse, minihoppeborg og scooterbane. Her kan de små boltre sig med sjove og hyggelige aktiviteter.

 

Og når vi kommer til onsdag…

… så åbner resten af det store Børneland, og her er der nok at vælge imellem på de mere end 25.000 m2.

 

Andre værksteder

I Sminkeboden kan du få en flot ansigtsmaling eller du kan hamre, save og bygge i træ i ”Gør det selv-Tømrerland” og male det festligt bagefter. Børneland har også et Maleværksted, hvor du kan svinge penslen. Og i Naturleg kan du nu også lave dit helt eget stearinlys i sand.

 

Du kan også besøge skolernes telt hos LANGELAND KOMMUNE. Her kan du lave silkclay, perler, brænde i træ, sang og musik, bygge vindmøller og puste sæbebobler.

 

 

Der er gang i den på Børnescenen (Event teltet)

Her kan du dagligt kl. 11.00 møde forskellige kunstnere, som vil underholde dig. Kom og oplev HEARTBEAT GROUP, som laver stomp for børn (onsdag) – ÆSKEN med børne jazz (torsdag) – CIRKELINES FØDSELSDAG - teater med humor (fredag) & lørdag slutter vi af med Børnenes MGP.

 

I Event-teltet kan du også dagligt møde BAJRAMI BOLSJER, som lærer dig at lave bolsjer, og måske er du heldig at få en dejlig smagsprøve. Og så vil KLOVNEN NJETSKI underholde dig med balloner - han er fuld af sjov & ballade. Endvidere vil PLUSBOG fortælle fantasifulde historier.

 

 

Bold og vand

Du kan også tilmelde dig til Fodbold, så du kan være med i dagens kampe. Og så kan du køle af i et af de store vandbassiner i Vandland.

 

 

Mere fart og tempo

Hvis du er stor nok, kan du prøve vores Bocarts - her er fart og tempo. På cykelbanerne er der plads til både store og små. Det er der også på Forhindringsbanen, hvor du kan konkurrere med de andre om bedste tid.

 

 

For de lidt større børn

I Rollespil kan du sammen med EVENTYRRIDDERNE lave sværd, skyde med bue og pil, dyste i stavkamp – og kæmpe mod store trolde og eventyrlige alfer. Sværdene er sponseret af STOKVIS TAPES, og du kan også få en rolle i den store kamparena.