dage
timer
min
sekunder

Børneland

Børneland er fest, hygge og sjov for børn i alle aldre.

 

Børneland er ligeså stort som fire fodboldbaner tilsammen og har sin helt egen stemning, der gør området til en sikker vinder blandt alle festivalgæster. Det koster ikke noget at komme ind, og alt hvad du kan prøve i Børneland er gratis.

 

I festivalens fire første dage kan I boltre jer på legepladsen med hoppepuder, cykelbaner og masser af familiesjov. Om onsdagen åbner Børneland for hele sit fulde areal, så der i festivalens fire sidste dage er adgang til endnu flere aktiviteter og underholdning i børnehøjde.

 

 

 
I Børneland er der ca. 300 frivillige Børnetæmmere, som står til rådighed for alle gæster i Børneland, og sørger for at børnene føler sig trygge og sikre. I Børneland kan du også finde en Børne-cafe, som tilbyder kolde drikke, sund mad og børnevenlige retter. De helt små kan få varmet en flaske mælk, vasket måsen eller en tør ble i Børnelands puslevogn

 

Børnetæmmerne tilbyder at holde opsyn med børnene i op til 2 timer. Tilbuddet gælder for blefri børn over 4 år, som skønnes at kunne være alene i Børneland. Tilbuddet er gratis, lige som alt andet i Børneland.