dage
timer
min
sekunder

Få overblikket

På denne side kan du blive klogere på de forskellige billettyper, som vi sælger til Langelandsfestival 2019. For tiden kan du spare penge, da vi sælger til Early Bird pris - men vent ikke for længe! Vi sælger kun 1.000 x 4 day festival pass til Early Bird pris!

 

 

 

 

 

8 DAY FESTIVAL PASS (20. - 27. JULI)

 

Denne billet gælder til alle festivalens 8 dage – fra lørdag d. 20. juli til lørdag d. 27. juli. Her kan du opleve alle koncerter på festivalpladsen, vores kæmpe Børneland samt alle de andre events og aktiviteter, der er under festivalen.

 

Kommer du med dit eget telt, er teltpladsen inkluderet i prisen. Ønsker du at overnatte i en af vores camps eller i campingvogn, skal billetten tilkøbes via Ticketmaster. Billetten er opdelt i tre aldersgrupper: Adult (13+ år): 1.495 kr., Child (7-12 år): 745 kr. og Mini (3-6 år): 245 kr.

 

Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID. Vær opmærksom på, at prisen for 8 day festival pass stiger fra d. 3. marts, 2019.

 

 

 

 

4 DAY FESTIVAL PASS (24. - 27. JULI)

 

Denne billet gælder til festivalens 4 hovedmusikdage – fra onsdag d. 24. juli til lørdag d. 27. juli. Her kan du opleve alle koncerter på festivalpladsen, vores kæmpe Børneland samt alle de andre events og aktiviteter, der er under festivalen.

 

Kommer du med dit eget telt, er teltpladsen inkluderet i prisen. Ønsker du at overnatte i en af vores camps eller i campingvogn, skal billetten tilkøbes via Ticketmaster. Billetten er opdelt i tre aldersgrupper: Adult (13+ år): 1.200 kr., Child (7-12 år): 550 kr. og Mini (3-6 år): 150 kr.

 

Bemærk, at det er barnets alder, når billetten gælder fra d. 24. juli, der er gældende. Husk ID. Vær opmærksom på, at prisen for 8 day festival pass stiger fra d. 3. marts, 2019.

 

 

 

 

 

PARKERING

 

Hos Langelandsfestival er der to muligheder for parkering. Du kan enten vælge vores standardparkering på de områder, der støder op til festivalen. Disse kan ses lige her. Alternativt kan du vælge at komme helt tæt på Laden, hvor du får dit armbånd på, ved at parkere på Central Park.

 

 

STANDARDPARKERING: 250 KR.

Billetten gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra fredag d. 19. juli kl. 16 til søndag d. 28. juli kl. 13. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens Crew. Det er tilladt at have en trailer med.

 

CENTRAL PARK: 470 KR.

Billetten gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra fredag d. 19. juli kl. 16 til søndag d. 28. juli kl. 13. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens Crew. Det er IKKE tilladt at have trailer med ind på denne billet.

 

For begge muligheder gælder det:

Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering. Det vil være muligt at køre fra og til området under festivalen. Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidigt lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger.

 

 

 

 

HVAD SÅ MED OVERNATNINGEN?

Vi kommer naturligvis også til at sælge campingvognspladser og allerede opsatte telte, men der må I være lidt mere tålmodige!

Hvis I følger os på Facebook, og tilmelder jer nyhedsbrevet her til højre, skal I nok opdage det!