dage
timer
min
sekunder

Få overblikket

Billetoversigt Langelandsfestival

 

 

HVOR KAN JEG KØBE OFFICIELLE BILLETTER?

Langelandsfestivals officielle billetudbyder er Ticketmaster. Skulle du købe en billet af en privatperson, opfordrer vi altid til, at du tager kontakt til Ticketmaster, så du kan sikre dig mod snyd. Husk, at man ikke må sælge billetter til højere pris, end hvad de er anskaffet for. Det er desuden muligt at købe af de officielle ambassadører - ligesom du selv kan blive ambassadør og tjene din egen billet ind. Det kan du læse mere om her.

 

Hvis du ønsker mere lokal rådgivning og vejledning, kan du også tage fat på vores mand på Langeland, Bent Olesen. Han kan rådgive dig om det meste i forbindelse med festivalen og sælger også billetter. Bent Olesen har telefonnummer 20 44 26 57.

 

 

8 DAY FESTIVAL PASS: 20.-27. JULI

 

Denne billet gælder til alle festivalens 8 dage – fra lørdag d. 20. juli til lørdag d. 27. juli. Her kan du opleve alle koncerter på festivalpladsen, vores kæmpe Børneland samt alle de andre events og aktiviteter, der er under festivalen. Kommer du med dit eget telt, er teltpladsen inkluderet i prisen. Ønsker du at overnatte i en af vores camps eller i campingvogn, skal billetten tilkøbes via Ticketmaster.

 

 

Adult (13 år+): 1.845 kr. + gebyr

 
Child (7-12 år): 925 kr. + gebyr
Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID.
Mini (3-6 år): 375 kr. + gebyr
Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID.

 

 

 

 

4 DAY FESTIVAL PASS: 24.-27. JULI

 

Denne billet gælder til festivalens 4 hovedmusikdage – fra onsdag d. 24. juli til lørdag d. 27. juli. Her kan du opleve alle koncerter på festivalpladsen, vores kæmpe Børneland samt alle de andre events og aktiviteter, der er under festivalen. Kommer du med dit eget telt, er teltpladsen inkluderet i prisen. Ønsker du at overnatte i en af vores camps eller i campingvogn, skal billetten tilkøbes via Ticketmaster.

 

 

Adult (13 år+): 1.450 kr.
 
Child (7-12 år): 650 kr.
Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID.
 
Mini (3-6 år): 225 kr.
Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID.
 

 

 

 

 

 

1 DAY FESTIVAL PASS

 

Denne billet gælder til én valgfri dag under festivalen. Vær opmærksom på at 1 day festival pass til førdagene (20.-23. juli) kommer i salg kort inden festivalen. På festivalen kan du opleve et hav af koncerter, vores kæmpe Børneland, samt alle de andre dagsevents og aktiviteter der er. Det er muligt at overnatte på denne billettype på en af festivalens mange forskellige overnatningsmuligheder.

 

 

Adult (13 år+): 650 kr. (i dagene 24.-27. juli)
 
Child (7-12 år): 325 kr. (i dagene 24.-27. juli)
Bemærk, at det er barnets alder ved ankomst til festivalen, der er gældende. Husk ID.
 
Mini (3-6 år): 100 kr. (i dagene 24.-27. juli)
Bemærk, at det er barnets alder ved ankomst til festivalen, der er gældende. Husk ID.
 

 

 

 

 

PARKERING

 

Hos Langelandsfestival er der to muligheder for parkering. Du kan enten vælge vores standardparkering på de områder, der støder op til festivalen. Disse kan ses på www.llf.dk/kort. Alternativt kan du vælge at komme helt tæt på Laden, hvor du får dit armbånd på, ved at parkere på Central Park.

 

Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering. Det vil være muligt at køre fra og til området under festivalen.


Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidigt lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger.

 

 

Standardparkering: 250 kr.
Billetten gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra fredag d. 19. juli kl. 16 til søndag d. 28. juli kl. 13. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens Crew. Det er tilladt at have en trailer med.

Central Park: 470 kr.
Billetten gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra fredag d. 19. juli kl. 16 til søndag d. 28. juli kl. 13. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens Crew. Det er IKKE tilladt at have trailer med ind på denne billet.

 

 

 

 

 

PAVILLON

 

Billetten giver ret til opsætning af en pavillon (maks. 3x3 meter) på festivalens teltområder. I følgende camps er det dog ikke tilladt at opsætte pavillon af plads- og brandhensyn: UngCamp, EfterskoleCamp, GirafCamp, Camp '91, Camp Woodhouse, SafariCamp og CrewCamp.

 

 

Pavillonbillet: 200 kr.