dage
timer
min
sekunder

Få overblikket

 

 

8 DAY FESTIVAL PASS: 20.-27. JULI

 

Denne billet gælder til alle festivalens 8 dage – fra lørdag d. 20. juli til lørdag d. 27. juli. Her kan du opleve alle koncerter på festivalpladsen, vores kæmpe Børneland samt alle de andre events og aktiviteter, der er under festivalen. Kommer du med dit eget telt, er teltpladsen inkluderet i prisen. Ønsker du at overnatte i en af vores camps eller i campingvogn, skal billetten tilkøbes via Ticketmaster.

 

 

Adult (13 år+): 1.495 kr.
Vær opmærksom på, at prisen stiger fra d. 3. marts 2019 til kr. 1.845,- eksklusiv gebyr.

 

Child (7-12 år): 745 kr.
Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID.
Vær opmærksom på, at prisen stiger fra d. 3. marts 2019 til kr. 925,- eksklusiv gebyr.
Mini (3-6 år): 245 kr.
Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID.
Vær opmærksom på, at prisen stiger fra d. 3. marts, 2019 til kr. 375,- eksklusiv gebyr.

 

 

 

 

4 DAY FESTIVAL PASS: 24.-27. JULI

 

Denne billet gælder til festivalens 4 hovedmusikdage – fra onsdag d. 24. juli til lørdag d. 27. juli. Her kan du opleve alle koncerter på festivalpladsen, vores kæmpe Børneland samt alle de andre events og aktiviteter, der er under festivalen. Kommer du med dit eget telt, er teltpladsen inkluderet i prisen. Ønsker du at overnatte i en af vores camps eller i campingvogn, skal billetten tilkøbes via Ticketmaster.

 

 

Adult (13 år+): 1.200 kr.
Vær opmærksom på, at der kun er 1.000 Early Bird 4 day festival pass til salg i alt.

Child (7-12 år): 550 kr.
Bemærk, at det er barnets alder, når festivalen starter d. 20. juli, der er gældende. Husk ID.
Vær opmærksom på, at der kun er 1.000 Early Bird 4 day festival pass til salg i alt. Herefter stiger prisen til kr. 650,- eksklusiv gebyr.
Mini (3-6 år): 150 kr.
Vær opmærksom på, at der kun er 1.000 Early Bird 4 day festival pass til salg i alt. Herefter stiger prisen til kr. 225,- eksklusiv gebyr.

 

 

 

 

 

PARKERING

 

Hos Langelandsfestival er der to muligheder for parkering. Du kan enten vælge vores standardparkering på de områder, der støder op til festivalen. Disse kan ses på www.llf.dk/kort. Alternativt kan du vælge at komme helt tæt på Laden, hvor du får dit armbånd på, ved at parkere på Central Park.

 

Der er adgangskontrol ved ind- og udkørsel og al parkering på festivalens områder er betalingsparkering. Det vil være muligt at køre fra og til området under festivalen.


Festivalen forbeholder sig retten til, i hele perioden, at midlertidigt lukke for ind- og udkørsel, hvis vejrforhold gør det umuligt at køre i områderne, hvilket er uden kompensation. Udkørsel efter festivalen skal ske efter festivalledelsens anvisninger.

 

 

Standardparkering: 250 kr.
Billetten gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra fredag d. 19. juli kl. 16 til søndag d. 28. juli kl. 13. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens Crew. Det er tilladt at have en trailer med.

Central Park: 470 kr.
Billetten gælder til parkering af en personbil eller en varebil i alle festivalens dage fra fredag d. 19. juli kl. 16 til søndag d. 28. juli kl. 13. Parkering skal ske indenfor de angivne parkeringsarealer, som anvises af festivalens Crew. Det er IKKE tilladt at have trailer med ind på denne billet.

 

 

 

 

 

PAVILLON

 

Billetten giver ret til opsætning af en pavillon (maks. 3x3 meter) på festivalens teltområder. I følgende camps er det dog ikke tilladt at opsætte pavillon af plads- og brandhensyn: UngCamp, EfterskoleCamp, GirafCamp, Camp '91, Camp Woodhouse, SafariCamp og CrewCamp.

 

 

Pavillonbillet: 200 kr.