Banko på #LLF22

Ingen Langelandsfestival uden det traditionsrige bankospil i Møllers! Mange familier og venner deltager trofast i begivenheden hvert år, hvor de nyder stemningenhinandens selskab og naturligvis de gode præmier. Og årets festival var selvfølgelig ingen undtagelse!

Banko blev som noget nyt i år afholdt i samarbejde med Boblberg, som er en digital platform, der har som mission at skabe nye fællesskaber – naturligvis med Keld og Hilda som det rutinerede værtspar. 

Så’ der banko!
Julie var mødt frem i Møllers med sin mor, far og søster, og hun var en af de første begejstrede vindere i dagens bankospil. “Det er fedt at være med til Banko”, fortæller Julie. Hun og familien er med hvert år. “Men det er første gang jeg vinder noget” siger hun glad, og viser sin præmie, som er en kæmpe Toblerone. 

Kommer igen år efter år
Familien fortæller, at de har været gæster på Langelandsfestival siden 2015 - de tager afsted sammen med tre andre familier og hygger sig meget i dagene på festivalen.

Et værre blæsevejr
I år var vi udfordrede af den blæst, der om onsdagen fik rykket en masse koncerter til Møllers. Det betød, at det skulle gå lidt stærkere med at stille borde op, sælge bankoplader og pille det hele ned igen. Vi håber, at så mange som muligt alligevel havde en god bankooplevelse og beklager for jer, der ikke nåede ordentligt med. 

Boblberg bankoer ensomhed

“Det er fedt at være med til Banko! (…) Men det er første gang jeg vinder noget”  – Julie

Boblberg logo