dage
timer
min
sekunder

Bliv ambassadør

Ambassadør-programmet er et nyt koncept på Langelandsfestival. Vi giver dig mulighed for at blive ambassadør for Langelandsfestival - og det betyder, at faste festivalgæster, personer med et stærkt netværk eller dig, der tror på at du kan ”sælge” 6 billetter til venner og bekendte, kan komme gratis på festival!

 

Du kan tilmelde vores ambassadør-program lige her ->

 

 

BELØNNING

Hver gang du sælger en billet, optjener du point - og dem kan du bruge på en masse fede ting! Du optjener blandt andet nok points efter, til din egen billet, efter du har solgt 6 billetter. Få overblikket over belønningerne lige her:

 

 

Du kan desværre ikke overføre dine points til andre ambassadør-programmer, ej heller til næste års festival. Dine optjente points skal senest være brugt d. 26. juli 2019.

 

 

POINT-OPDELING

I skemaet herunder kan du, hvor mange point du får pr solgt billet - det er de point, som du kan bruge til en belønning!

 

 

 

HVORDAN GØR JEG?

  1. Du klikker her og opretter dig som ambassadør for Langelandsfestival hos Verve
  2. Du kan nu begynde at sælge billetter - tryk på "Begynd at sælge"
  3. Vælg hvilke(n) type(r) billet(ter) du vil sælge
  4. Skriv navn, email og telefonnummer på din ven, du sælger til - informationerne bruges KUN til at sælge billet(terne)
  5. Tryk "send til din ven"
  6. Når der er betalt gennem dit link modtager du points pr. solgt produkt
  7. Du bruger dine points på, hvad du har lyst til! Det kan f.eks. være en middag for to i VIP-Camp - eller du kan få taget et billede fra Store Scene med dine venner eller familie. Du kan også vælge en billet, så du selv slipper for at købe den. Når du har solgt 6 af en type billetter, har du optjent nok point til at kunne vælge den samme billet.