dage
timer
min
sekunder

1 DAY FESTIVAL PASSES

1 DAY FESTIVAL PASSES - 650,-

Det muligt at købe en endagsbillet, der giver adgang til festivalen mellem kl. 11 og 03 på den pågældende dag. Billetten giver dig adgang til alle koncerter spillet på de to hovedscener, til børneland samt de mange andre aktiviteter og områder, som festivalen byder på. Billetten giver ikke adgang til overnatning eller til campingarealerne.

 

KØB BILLET

 

 

1 DAY FESTIVAL PASSES CHILD - 325,-

Endagsbillet, der gælder for et barn i alderen 7-12 år mellem kl. 11 og 03 på den pågældende dag. Billetten giver dig adgang til alle koncerter spillet på de to hovedscener, til børneland samt de mange andre aktiviteter og områder, som festivalen byder på. Billetten giver ikke adgang til overnatning eller til campingarealerne.

 

KØB BILLET

 

 

1 DAY FESTIVAL PASSES MINI - 100,-

Endagsbillet, der gælder for et barn i alderen 3-6 år mellem kl. 11 og 03 på den pågældende dag. Billetten giver dig adgang til alle koncerter spillet på de to hovedscener, til børneland samt de mange andre aktiviteter og områder, som festivalen byder på. Billetten giver ikke adgang til overnatning eller til campingarealerne. Børn i alderen 0-2 år har gratis adgang på festivalen i følge med en voksen, og kan få udleveret et armbånd ved de officielle armbåndspåsætningssteder.

 

KØB BILLET