dage
timer
min
sekunder

8 DAY FESTIVAL PASS

8 DAY FESTIVAL PASS - 1.500,-

Den klassiske billet, der gælder for en voksen (13 år+) til alle festivalens otte dage – fra lørdag d. 21. juli til lørdag d. 28. juli. Billetten giver dig adgang til hele festivaloplevelsen – fra førfest til festivalens hoveddage. De første fire dage kan du varme op med to koncerter om dagen, ligesom dele af børneland er åbent. Gå ikke glip af fire dages hygge, samvær og musik! Gå en tur på stranden, se Langelands vilde heste eller tag en tur på Langelandsfortet. På den måde er du klar til festivaldagene med mest program, som naturligvis også er inkluderet i billetten. Billetten inkluderer også en plads på teltområderne til eget telt. Ønsker du at overnatte i campingvogn, camplet eller autocamper skal det tilkøbes via Ticketmaster.

 

 

Køb nu og spar penge! Prisen stiger til 1.850,- d. 5. marts 2018.

 

KØB BILLET

 

 

8 DAY FESTIVAL PASS CHILD - 750,-

Billetten gælder for et barn i alderen 7-12 år til alle festivalens otte dage – fra lørdag d. 21. juli til lørdag d. 28. juli. Billetten giver dig adgang til hele festivaloplevelsen – fra førfest til festivalens hoveddage. Billetten inkluderer også en plads på teltområderne til eget telt. Ønsker du at overnatte i campingvogn, camplet eller autocamper skal det tilkøbes via Ticketmaster.

 

 

Køb nu og spar penge! Prisen stiger til 925,- d. 5. marts 2018.

 

KØB BILLET

 

 

8 DAY FESTIVAL PASS MINI - 250,-

Billetten gælder for et barn i alderen 3-6 år til alle festivalens otte dage – fra lørdag d. 21. juli til lørdag d. 28. juli. Billetten giver dig adgang til hele festivaloplevelsen – fra førfest til festivalens hoveddage. Billetten inkluderer også en plads på teltområderne til eget telt. Ønsker du at overnatte i campingvogn, camplet eller autocamper, skal det tilkøbes via Ticketmaster.

 

Børn i alderen 0-2 år har gratis adgang på festivalen i følge med en voksen, og kan få udleveret et armbånd ved de officielle armbåndspåsætningssteder.

 

 

Køb nu og spar penge! Prisen stiger til 375,- d. 5. marts 2018.

 

KØB BILLET

 

 

Alternativ til online køb

Hvis du ønsker mere lokal rådgivning og vejledning, kan du også tage fat på vores mand på Langeland, Bent Olesen. Han kan rådgive dig om det meste i forbindelse med festivalen og sælger også billetter. Bent Olesen har telefonnummer 20 44 26 57.