dage
timer
min
sekunder

Single Plus Camp

Single Plus Camp

Igen i år etableres den populære lejr for singleforældre og børn på Langelandsfestivalen. Den familievenlige lejr udspringer af websitet www.singleplus.dk, hvor singleforældre møder ligesindede for at udvide deres sociale netværk både online og i det virkelige liv.

 

Flere af singleforældrene og deres børn vender tilbage til Langelandsfestivalen år efter år og mange har også boet i singleplus.dk-lejren. Ifølge singleforældrene kommer der hurtigt et godt sammenhold - også selvom mange ikke kender hinanden på forhånd ud over deres fælles samlingspunkt, at de alle er medlemmer af netværket Singleplus.dk. Børnene får hurtigt nye venner, så de har nærmest slet ikke tid til deres mor eller far. I en tilfredshedsundersøgelse blandt 100 singleforældre vil 99 % "helt sikkert"/"måske" anbefale andre at deltage.

 

Lejren er etableret i et indhegnet område, udelukkende til singleplus.dk-medlemmer. I området er der bl.a. sørget for et fælles grillområde og et stort fællestelt med borde, bænke, lys og strøm til opladning af mobiler.

 

Adgang til området kræver køb af et specielt singleplus.dk-armbånd, både til børn og voksne. 

 

Husk at almindelige festivalbilletter skal købes via Billetnet eller Billetlugen.dk. Det er kun singleplus.dk-armbåndet, som skal købes igennem singleplus.dk.

 

Det er en forudsætning for adgang til Singleplus.dk-lejren, at én fra familien er medlem af singleplus.dk. Som medlem af singleplus.dk får du også mulighed for at deltage i de mange brugerskabte arrangementer for singleforældre og børn hele året rundt samt adgang til debatforum med masser af inspirerende indhold omkring livet som singleforældre med delebørn. Læs mere her.