dage
timer
min
sekunder

GirafCamp

GirafCamp

Hvis du køber billet til festivalens GirafCamp slipper du for besværlighederne ved at slæbe dit eget telt med. I GirafCamp er teltet slået op på forhånd, og du kan tage hul på festivalen med det samme. Der kan bo fire voksne i teltet eller to voksne og 2-3 børn alt efter deres størrelse.

 

I GirafCamp er der kun adgang for gæster, som bor i campen, og derfor har gæsterne i GirafCampen et særligt armbånd. Ved GirafCampens indgang bliver gæsterne modtaget af medarbejdere fra festivalens camp-crew, som bl.a. sikrer at det kun er GirafCampens gæster der har adgang til campen.

 

Der er opstillet vandskyllende toiletter og grillpladser, og der er nem adgang til betalingsbade og området ligger tæt på Børneland. Du skal købe en GirafCamp--billet til teltet og partout-billetter til alle, der skal bo i teltet. Når festivalen er slut, kan du tage teltet med hjem eller lade det stå. Det er ikke muligt at slå eget telt op i GirafCamp.

 

GirafCamp åbner lørdag den 22. juli kl.12:00. Det er ikke muligt at reservere bestemte pladser i GirafCamp, så hvis I er nogle der ønsker at være naboer, anbefaler vi, at I tjekker ind samtidig ved GirafCamp.

 

Et Giraftelt har en sovekabine, som måler (b x h x d) 280 cm x 195 cm x 210 cm. Dertil kommer et stort opholdsrum på (b x h x d) 290 cm x 200 cm x 205 cm. Der er bund i hele teltet.

 

Billet-eksempel:
En familie med to voksne og to børn på 3 og 11 år skal bruge følgende billetter for at bo i GirafCamp: 1 GirafCamp-billet + 2 voksen partout-billet + 1 barn partout-billet.

Køb din billet her