dage
timer
min
sekunder

GirafCamp DELUXE

GIRAFCAMP DE LUXE INCL. STRØM I TELTET
- i samarbejde med Club Matas.

 

Billetten gælder for et opslået telt i festivalens GirafCamp De Luxe, som er et indhegnet område, der er placeret tæt på festivalpladsen.

 

Hvis du køber billet til festivalens GirafCamp De Luxe slipper du for besværlighederne ved at slæbe dit eget telt med. I GirafCamp De Luxe er teltet slået op på forhånd, og du kan tage hul på festivalen med det samme. Der kan bo fire voksne i teltet eller to voksne og 2-3 børn alt efter deres alder og størrelse.

Teltet har indlagt strøm, så I kan oplade jeres mobiltelefoner.

 

I GirafCamp De Luxe er der kun adgang for gæster, som bor i campen, og derfor har gæsterne i GirafCamp De Luxe et særligt armbånd. Ved GirafCamp De Luxe’s indgang bliver gæsterne modtaget af medarbejdere fra festivalens camp-crew, som bl.a. sikrer at det kun er GirafCamp De Luxe’s gæster der har adgang til campen. I indgangsteltet er det muligt at få sig en kop kaffe eller at bruge sin hårtørrer.

I campen er der opstillet badevogne og vandskyllende toiletter, som kun kan benyttes af campens beboere.

Campens personale har også ansvaret for at sørge for at bad og toiletter altid er pæne og rene.

 

Du skal købe en GirafCamp De Luxe—billet, og så er teltet dit. Deruover skal du købe almindelige partout-billetter til alle, der skal bo i teltet. Når festivalen er slut, er du velkommen til at tage teltet med hjem eller lade det stå. Det er ikke muligt at slå eget telt op i GirafCamp De Luxe.

 

GirafCamp De Luxe åbner lørdag den 22. juli kl.12:00. Du kan ikke reservere bestemte pladser i GirafCamp De Luxe, så hvis I er flere familier der ønsker at være naboer, anbefaler vi, at I tjekker ind sammen.

 

Et Giraftelt Deluxe har en sovekabine, som måler (b x h x d) 280 cm x 195 cm x 210 cm. Dertil kommer et stort opholdsrum på (b x h x d) 290 cm x 200 cm x 205 cm. Der er bund i hele teltet.

OBS – den indlagte strøm er ikke dimensioneret til en hårtørrer eller et køleskab, men primært til mindre strøm-krævende apparater, som fx mobil-oplader eller en radio.