dage
timer
min
sekunder

CampingvognsCamp

CampingvognCamp med strøm
 

Når du køber din campingvogns-billet, er der gjort et afmærket område klar, hvor du kan opstille din campingvogn og eventuelt tilhørende fortelt. Du kan ikke reservere en plads, så her gælder først til mølle.

 

Du må have et strømforbrug på maks. 6 amp. Campingvognen skal være indregistreret og have godkendte 230 V CEE-el-stik. Husk et 230 V CEE-el-kabel på 25 meter for tilslutning til vores strømfordelere. Dit fortelt må kun være 3½ meter dybt og så langt som din campingvogn uden trækstang. Husk gyldig gastest til din campingvogn, som skal fremvises på forlangende.

 

Har du en kabine (ikke et fortelt), du gerne vil sætte på din campingvogn, så husk at købe en campingvogn-billet med strøm og kabine. Kabinen er monteret på campingvognens trækstang side og må max være 1,5 meter i bredden.

 

AutoCamp og Camplet

Du skal købe en campingvognsbillet til din autocamper/camplet og du får naturligvis strøm med et forbrug på maks. 6 amp. Autocampere og andre bilert, der er indrettet til at sove i, har sit eget område separat fra campingvogne på grund af brandreglerne. De skal være indregistreret og have godkendte 230 V CEE-el-stik. Husk et 230 V CEE-el-kabel på 25 meter for tilslutning til vores strømfordelere.

Det samme gælder Camplet, som ligeledes placeres i et eget område.