dage
timer
min
sekunder

Overnatning

Overnatning

Camping er en stor del af det at være på festival. Derfor finder du på denne side alle de oplysninger, du har brug for til at få den ultimative camping-oplevelse.

 

På Langelandsfestivalen kan vi tilbyde mange forskellige former for overnatning. Du kan overnatte i eget telt, campingvogn, autocamper eller i et af festivalens opstillede Giraftelte.

 

Når du har købt en billet til Langelandsfestivalen, får du automatisk en teltplads med i købet. På festivalen kan du frit vælge, hvor du vil sætte dit telt op i de forskellige teltcamps. Af hensyn til brandsikkerheden er alle teltområder opdelt i afmærkede områder. Derfor er det kun tilladt at slå sit telt op indenfor de afmærkede områder.

 

Der er smukt på Langeland og vil du ikke bo i telt, så kan du bo i din autocamper eller campingvogn i mere hjemlige omgivelser. Og det endda på en campingplads, der har en af Danmarks smukkeste beliggenheder.

 

Campingpladsen er inddelt i flere forskellige områder med forskellige faciliteter og tilbud til gæsterne. Der er noget for enhver smag om du er til ro og fordybelse eller fest hele natten.

 

På alle festivalens campingområder vil du møde vores medarbejdere fra Camp Crew, der dels svarer på alle mulige spørgsmål, sørger for ro og orden, men også gerne giver en hånd med, hvis du mangler en hånd til at sætte dit telt op.

 

Hvert år samles mange mennesker på Langelandsfestivalen. Vi går meget op i vores gæsters sikkerhed. Derfor har vi samlet en række gode råd og retningslinjer under Information.

 

Campingpladsen åbner lørdag den 22. juli kl. 12.00.