dage
timer
min
sekunder

Langelandsfestivalen og AKP Gruppen søger en grafiker

06. apr 2017

AKP gruppen spænder over en lang række virksomheder, derunder blandt andet Langelandsfestivalen. Vi har travlt og søger derfor en grafiker til en fuldtidsstilling. Stillingen er i første omgang for en periode der løber til slut august 2017. Derefter vil vi sammen vurdere om der stadigvæk er arbejde til en fuldtidsstilling.

 

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af spændende opgaver. Størstedelen af opgaverne vil være relateret til Langelandsfestivalen, dog vil der også være opgaver der skal løses for de øvrige virksomheder i AKP Gruppen.

  

Der vil i perioder forekomme større mænger opgaver og arbejdspres end i andre perioder. Du skal være klar på at være en del af festivalen til sommer under dens afvikling, og kunne give et nap med inden for andre områder end din grafiske hjemmebane, hvis dette skulle blive nødvendigt.

 

For Langelandsfestivalen er det utrolig vigtigt at du har lyst til at lære om festivalen, og sætte dig ind i virksomheden samtidig med du udfører dine opgaver. Så får du virksomheden ind under huden.

Du skal være kreativ og selv kunne byde ind med idéer til designs/løsninger, og hvis du har en god energi er det noget vi virkelig sætter pris på, så passer du nemlig godt ind i miljøet.

 

Det er en fordel, hvis du har arbejdet eller stiftet bekendtskab med Photoshop, PowerPoint, Keynote, Illustrator, After Effects og InDesign på højt niveau. Du skal have god sans for grafisk design og illustrationer, og hvis du derudover har erfaring med videoredigering vil det være en stor fordel.

 

Ansættelsesstart aftales nærmere, men vi ser gerne at du kan starte op snarest.

Løn aftales efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er i Farum, men under festivalen er det på Langeland arbejdet vil foregå.

 

Send din ansøgning og evt. spørgsmål til Daniel Pedersen på dkp@akp.nu

 

Vi ser frem til at høre fra dig.