dage
timer
min
sekunder

Coins

SPAR PENGE MED DE NYE COINS

Langelandsfestivalen indfører i år et nyt betalingssystem, der har til formål at gøre det billigere for gæster og familier at tage på festival. Langelands festivalen indfører nemlig Coins, der fungerer som betalingsmiddel til flere forskellige produkter, som kan købes inde på festivalpladsen. Hele idéen bag konceptet er, at Langelandsfestivalen ved, at mange af vores gæster er familier som tager afsted på festival, så derfor vil vi gerne gøre noget ekstra for jer. Vi har indført Coins som gør, at du opnår en væsentlig rabat på drikkevarer, når du benytter dette nye betalingsmiddel.

 

BRUG COINS I 14 BODER

Ved brug af Coins går ekspeditionen i de 14 udvalgte salgssteder hurtigere. Og du behøver ikke bekymre dig for at ungerne taber alle lommepengene – stik dem en Coin i stedet for kontanter. Det er langt mere fordelagtigt at give børnene Coins med i lommen.
Du vil have rig mulighed for at købe dine Coins flere steder på festivalen og derefter bruge dem i ølvognene, cubavognene, barerne i Møllers, Skovlystbarerne, Bodegaen, Skibaren og Udsigten. Følgende produkter kan købes som Coins: Tuborg øl, Skovlyst øl, kildevand/sodavand og shots.

 

HVORDAN KAN JEG BRUGE COINS?

Du kan kun bruge Coins til det afbillede produkt på den enkelte Coin. Det betyder, at du fx ikke kan købe en sodavand med en ølcoin, selvom den har mere værdi.
Langelandsfestivalen garanterer, at alle ubrugte coins kan bruges igen næste år, hvis ikke de indløses på dette års festival. Langelandsfestivalen kan ikke refundere ubrugte coins, men anbefaler, at de gemmes til næste år, hvor det igen vil være muligt at bruge dem på festivalpladsen.