dage
timer
min
sekunder

Coins

Betalingssystemet Coins har til formål at gøre det billigere for gæster og familier at tage på festival. Coins fungerer som betalingsmiddel til flere forskellige produkter, der kan købes inde på festivalpladsen, og du kan opnå en væsentlig rabat!

 

BRUG COINS I 14 BODER

Ved brug af Coins går ekspeditionen i de 14 udvalgte salgssteder hurtigere. Du vil have rig mulighed for at købe dine Coins flere steder på festivalen og derefter bruge dem i ølvognene, cubavognene, barerne i Møllers, Skovlystbarerne, Bodegaen, Skibaren og Udsigten. Følgende produkter kan købes med Coins: Tuborg øl, Skovlyst øl, kildevand/sodavand og shots.

 

Du kan kun bruge Coins til det afbillede produkt på den enkelte Coin. Det betyder, at du fx ikke kan købe en sodavand med en ølcoin, selvom den har mere værdi. På den måde kan man som forælder også sikre, at ens unger får mulighed for at købe det rette - fremfor at give dem kontanter i lommen. Langelandsfestival garanterer, at alle ubrugte Coins kan bruges igen næste år, hvis ikke de indløses på dette års festival. Langelandsfestival kan ikke refundere ubrugte Coins, men anbefaler, at de gemmes til næste år, hvor det igen vil være muligt at bruge dem på festivalpladsen.