dage
timer
min
sekunder

Barer

Barer

Du kan få dem fra Mexico, Cuba, Carlsberg, Tuborg og fra fad - naturligvis. Få dem som ice eller med ice, som slush eller i rør, krus eller kander. Prøv dem store, som stærke og små og på Irsk med kandis og pind, nyd det hele med samme sind.

 

Du kan indtage dem stående, siddende, liggende, hængende eller på hovedet, måske endda med udsigt til scenen. Der er drikkevarer til alle.

 

Bodegaen

Hvis du tror, at Bodegaen er et sted for rigtige nordiske øldrikkere har du fuldstændig ret. Her, helt tæt på Store Scene, finder du gang i den, så øllet skummer, og blodet bruser. Der vil løbende være kunstnere og bands, der optræder på den lille scene. Sid ude eller inde og nyd den velskænkede grønne Tuborg.

 

  Bryggeriet Skovlyst

Nyd et glas velskænket fadøl fra det kendte bryggeri Skovlyst - smagen af øl du aldrig glemmer og aldrig bliver træt af. Vælg mellem flere forskellige varianter, som alle er helt unikke i deres smag. Få en snak om øllet og find din egen helt personlige favorit.

 

Cuba

På toppen af bakken finder du to Cuba Vogne. Her kan du blive forsynet med Champagnebrus, fadøl og rør. Foran hver Cubavogn er der miljø, hvor du har mulighed for at sidde og nyde dine drikkevarer!

 

SkiBaren

Lad dig rive med af stemningen i Skibaren, hvor Afterski fra Tyrol krydres med sommerens hits, og de skønne Heidi & Hans'er hygger om dig! Dagen byder på lege for store som små, og når mørket falder på, skrues der op for musikken med ægte afterski live band fulgt op af DJ om natten, så du kan skråle med, danse på borden og få en 'ski' på af festlige drinks med Jägermeister og Red Bull.

 

Møllers

Festivalens absolut største bar hvor der er gang i den hele dagen. Der er noget for en hver smag. Zumba om morgen, musikquiz og lege om formiddagen, banko om eftermiddagen og fest og hygge om aften. Med andre ord - Møllers har det hele.

 

Udsigten

Beliggende på hævede platforme midt på pladsen med perfekt udsyn til Store Scene og dens mange koncerter er der rift om bordene. Her kan du nyde en lækker drink, en champagnebrus eller en fadøl med rør naturligvis!

 

Vinbaren

Nytænkende, gammeldags, modig, fornuftig, hyggelig og udfarende – seks ord, der rummer en del modsætninger, men alligevel beskriver, hvad Holte Vinlager er fyldt med. Dermed er der ikke lagt mange begrænsninger for de vinøse oplevelser, der venter hos Holte Vinlager. Der er mulighed for at smage gode vine i baren – eller tage dem med på pladsen i Vin2Go. Gode vine i smarte kander og med plastglas på stilk. Holte Vinlager er fornøjeligt selskab og festlige priser.

 

Ølvogne

Rundt omkring, indimellem og lige på vejen dukker en ølvogn op. Her er chancen for en kold sodavand eller en skummende fadøl. De ligger spredt over festivalpladsen, og er eksperter i at ramme ganen der, hvor den er allermest tør.