dage
timer
min
sekunder

Familieferie

Familieferie i uge 30 med sjove aktiviteter 

En familieferie på Langelandsfetivalen gi’r minder for livet! Det er campingferie og hygge i familiens skød med masser af aktiviteter til ungerne, musik for alle aldre og ny energi på batterierne.

 

I kan vælge at bo i eget telt eller et, der allerede er opstillet og på forskellige områder, så hvor skal jeres camp være?

 

Lad dig forføre af billederne og bliv en del af Danmarks største familiefestival, når den for 27. gang fylder Rudkøbing og omegn i uge 30!

 

Børn under 7 år er gratis og ½ pris for børn under 13 år - se alle priser her.

 

 

 

 

 

Sådan kan jeres familieferie se ud!

 

På festivalen kommer alle aldersgrupper fra den nyfødte til bedsteforældrene, der gerne vil nyde tid sammen med børnebørnene og høre lidt musik. Der er rigtig mange børn i alderen fra 3 til 12 år. De elsker at komme på festivalen og vil af sted år efter år. 

 

Nyd sommerferien i trygge rammer

Langelandsfestivalen er en familiefestival fuld af musik og hygge. Det største trækplaster for børnene er et legeland med en størrelse på mere end fire fodboldbaner, der er fuld af børnevenlige aktiviteter.

 

Og så er der selvfølgelig et stort musikprogram på scenerne og musikalsk underholdning på tema barer fra kl. 10 – 03 hver dag - der er altså rig mulighed for at nyde musik og gi' den gas!

 

Faciliteterne er i top på både campingplads og festivalplads, så det kan blive en tryg og behagelig familieferie med fine toilet- og badeforhold, indkøb af dagligvarer, køleskabe til leje, grillpladser, madboder og meget mere. Der er endda en særskilt campingplads til teenagerne, der foretrækker at campere sammen med vennerne.

 

Priseksempel: 2 voksne + børn på 6 og 10 år + parkering af bil = kr. 4.955 for en hel uge med campingplads, børneland, musik og meget andet for hele familien.

 

 

Vi ses - Alle er glade