dage
timer
min
sekunder

Ansøgning

Bliv medhjælper

Har du lyst til at være medhjælper på Langelandsfestivalen 2017 og ikke har været det før, kan du hente et ansøgningsskema her (word-fil) og sende det til os.

 

Vi skal bl.a. bruge folk i campingområderne og indgangsportene som vagter, nogle skal gøre rent på toiletterne, håndværkere, køkkenpersonale, chauffører og Børnetæmmere – der er masser af muligheder.

 

Vi glæder os til at modtage dit ansøgningsskema.

 

Hvis du tidligere har været medhjælper, burde du allerede have modtaget mail om tilmelding til Langelandsfestivalen 2017.
 

Klik her for at hente dit ansøgningsskema


 

Børnevenlige Børnetæmmere søges

I Børneland kan festivalens børne-publikum hygge sig sammen med de voksne. Du skal derfor kunne li’ at arbejde med børn. Er du min. 23 år og meget gerne ældre, så har vi brug for frivillige, der vil ha’ en tjans fra tirsdag den 25. juli til og med lørdag den 29. juli (min. 32 timer efter vagtplan).

Udfyld dette ansøgningsskema og send det til Borneland@mail.dk. Tilmeldinger bookes efter først til mølle... princippet.

Ansøgning til Børneland


Crew til festivalens nye madbod søges

Kunne du tænke dig at arbejde i en madbod? Kunne du tænke dig at arbejde inde på festivalpladsen tæt på scenen og alle aktiviteterne? Kunne du tænke dig at betjene en masse børn? Hvis du tænker ja til alle de tre ting, så tænker vi, at vi gerne vil høre fra dig.

Du får muligheden for, at være frivillig i en madbod, som ligger lige mellem scenen og Børneland. Du skal være smilende hver gang, at du er på arbejde og have en lyst til at give vores gæster i boden en god oplevelse.

Opgaver varierer og tæller både produktion, salg & service samt rengøring og klargøring.

Hvis det lyder som et job for dig, er du velkommen til at sende en ansøgning til dkp@akp.nu, hvor du skriver lidt om dig selv, hvad du laver til daglig, hvor du kommer fra, om du har været frivillig før. Du skal oplyse følgende oplysninger: Fulde navn, adresse, tlf., mail, fødselsdato og et billede af dig selv.

Som frivillig på langelandsfestivalen skal du arbejde 32 timer, til gengæld får du tre måltider om dagen i fire dage, adgang til festivalen i alle otte dage, mulighed for at bo på PersonaleCamp m. tilhørende gratis bad og adgang til personaleteltet med fordelagtige priser i baren.

Vi udvælger løbende dem, som vi mener passer ind i teamet i toastboden.


Girafshoppen søger crew til årets festival

Girafshoppen er der hvor festivalen sælger merchandise til alle festivalens gæster. I Girafshoppen er der mulighed for at købe alt fra t-shirts og hættetrøjer til penalhuse og solbriller, der alt har det til fælles, at de er smittet med girafpletter 😊

Så er du udadvendt og god til at snakke med festivalgæster, holde orden i en butik, forklarer om produkter, en kanon sælger.

Hvis det lyder som et job for dig, er du velkommen til at sende en ansøgning til dkp@akp.nu, hvor du skriver lidt om dig selv, hvad du laver til daglig, hvor du kommer fra, om du har været frivillig før. Du skal oplyse følgende oplysninger: Fulde navn, adresse, tlf., mail, fødselsdato og et billede af dig selv.

Som frivillig på langelandsfestivalen skal du arbejde 32 timer, til gengæld får du tre måltider om dagen i fire dage, adgang til festivalen i alle otte dage, mulighed for at bo på PersonaleCamp m. tilhørende gratis bad og adgang til personaleteltet med fordelagtige priser i baren.

Vi udvælger løbende dem, som vi mener passer ind i teamet i Girafshoppen.


CREW TIL VIP-CAMP

Vi søger servicemindede, smilende og hjælpsomme voksne medarbejdere.

VIP-Camp ligger over for Rudkøbing Boldklubs klubhus på Rue Mark, hvor samarbejdspartnere og særligt inviterede gæster har købt ophold med nærmest ”All inklusive”. 

I VIP-Camp er der masser af forskellige arbejdsopgaver, så tag gerne en ven eller kæreste med, der er udfordringer til alle glade og motiverede medarbejdere.
Vi mangler friske medarbejdere til opbygning af VIP-Campen i dagene fredag den 21. til tirsdag den 25. juli.
Opgaverne er bl.a,: Opsætning af senge og møbler, bygge faciliteter i køkken og lager.
Er du smilende og har et godt humør, så er der også ledige vagter i vores bar og reception.
Eller har du lyst til en tjener tjans i vores restaurant eller hjælpe til ved opvaskemaskinen skal du være så velkommen.
Kan du tage fat i et køkken eller vende en bøf på grillen og fungere i et travlt miljø. Så kunne vi godt bruge et par ekstra hænder. Vi tilbereder nye og spændende menuer hver dag til mange mennesker. Det en fordel at du har lidt kendskab til madlavning men bestemt ikke et krav.

Alle områderne har dygtige og erfarne teamledere der kan vejlede dig i arbejdsopgaverne.
Så har du et godt humør lidt erfaring i noget af ovenstående og har du lyst, til at være en del af os Crew i Vippen, så send en mail til vip@llf.dk med et par ord om dig selv og hvad du kunne tænke dig at arbejde med.


Leverandørgangen søger medarbejdere

Langelandsfestivalens leverandørgang søger en håndfuld medarbejdere, der kan arbejde på vores vagthold under festivalen fra tirsdag den 25. juli til og med søndag den 30. juli om formiddagen.

Vores område håndterer bestilling og levering af øl, vand, spiritus m.m. til festivalens barer og boder. Vi holder til i en lagerbygning på havnen i Rudkøbing, hvorfra vi sørger for, at festivalgæsterne ikke skal tørste alt for meget.

For at arbejde hos os skal du være over 18 og gerne være i besiddelse af kørekort, lastbilkort, truckkort - uden at det dog er et krav. Og så skal du være indstillet på at tage fat og sørge for, at vi kan levere optimal service til vores kunder.

Som medarbejder hos os får du festivalarmbånd, fire dages forplejning, adgang til personalecamp, og så selvfølgelig muligheden for at være en del af festivalens måske bedste arbejdsområde! Arbejdet er fordelt på 3 vagthold med skiftende arbejdstid morgen-eftermiddag eller eftermiddag-aften. Undervejs i arbejdsperioden er der derfor indlagt en fridag, hvor du kan nyde festivalen fuldt ud!

Hvis dette har fanget din interesse, så kontakt Andreas Fatum på fadeout06@hotmail.com for yderligere info.