dage
timer
min
sekunder

Ansøgning

Bliv crew på årets festival

Har du lyst til at være crew på Langelandsfestivalen 2017 og ikke har været det før, kan du hente et ansøgningsskema her (word-fil) og sende det til os.

 

Vi skal bl.a. bruge folk i campingområderne og indgangsportene som vagter, nogle skal gøre rent på toiletterne, håndværkere, køkkenpersonale, chauffører og Børnetæmmere – der er masser af muligheder.

Vi glæder os til at modtage dit ansøgningsskema.

Hvis du allerede har været frivillig, vil du i januar måned modtage mail om tilmelding til Langelandsfestivalen 2017
 

Klik her for at hente dit ansøgningsskema


ANALYSEANSVARLIG


Du skal varetage indsamlede data fra vores analysehold, der interviewer gæster, samarbejdspartnere og medarbejdere på festivalen - efter spørgeskema på iPad.

Jobbet består i bearbejdning og afrapportering af indsamlede data og herunder også at sammenholde med analyser fra foregående år. Du skal bruge Excel eller tilsvarende software til at udarbejde tabeller og grafik. Og du skal levere materialet med dine kommentarer til fundne data.

 

Til gengæld lover vi:

- Først og fremmest en fed uge i samvær med øvrige kollegaer (ca. 40 stk.).

- Festivalarmbånd og teltplads (i eget medbragt telt)

- Bespisning på arbejdsdage (man stiller sig til rådighed med 32 timers arbejde fordelt på forventeligt 4 arbejdsdage i løbet af ugen)

- Et super og varieret musik-program

- En uge på skønne Langeland (mindre end en uge er også ok - men det er sjovest at dele sine 32 timer ud over flere dage.

Kontakt festivalens Pressechef Jacob Christian Hansen på jch@filmfoto.dk – 20401051.


VIP-Camp søger servicemindede medarbejdere.

VIP-Camp ligger over for Rudkøbing Boldklubs klubhus på Rue Mark, hvor samarbejdspartnere og særligt inviterede gæster har købt ophold med nærmest ”All inklusive”.

Vi mangler voksne og smilende medarbejdere til Restaurant og Køkken teamet.

Restaurant teamet holder vores store restaurant og forhave rent og pænt, servicerer gæsterne og tager opvasken i køkkenet. Vagterne ligger fra tirsdag til søndag morgen.

I Køkken teamet tilbereder vi nye og spændene menuer hver dag til mange mennesker og forsøger at give gæsterne en kulinarisk oplevelse. Maden anrettes på fade og buffetborde og der serveres direkte fra grillen. Kan du tage fat i et køkken eller vende en bøf på grillen og fungere i et travlt miljø. Det en fordel at du har lidt kendskab til madlavning men bestemt ikke et krav. Vagter i dagene tirsdag til lørdag aften.

Områderne har dygtige og erfarne teamledere der kan vejlede dig i arbejdsopgaverne.

Så har du et godt humør lidt erfaring i noget af ovenstående og har du lyst, til at være en del af os Crew i Vippen, så send en mail til vip@llf.dk med et par ord om dig selv og hvad du kunne tænke dig at arbejde med.


Udleveringen mangler folk

Udleveringen er festivalens område med ansvar for lager, logistik og indkøb. Vi sørger for at købe opbevare og levere alt, lige fra strips til telte, badebassiner og tallerkener.

Vi mangler medarbejdere der har lyst til at blive en del af et hyggeligt team, der arbejder ud fra festivalens nye lager, der ligger tæt på Rudkøbing Havn, og i gåafstand fra festivalen.
Opgaverne er primært registrering af varer der udleveres, kørsel til og fra lageret og festivalpladsen, udpakning af lageret og nedpakning efter festivalen.
Vi arbejder både inden, under og efter festivalen.
Send os en mail, hvis du er interesseret i nogle sjove opgaver sammen med nogle hyggelige mennesker.

Kontakt Udleveringen@hotmail.com


Elektrikerne søger medhjælpere

Elektrikerne på festivalen søger hjælp til at få trukket kabler til campingvogne, boder, scener, backstage område og så skal der sættes lyskæder op. Vores arbejde begynder den 10 Juli og slutter den 2 august. Vi har brug for hjælp under hele perioden.

Hvis du vil være med i et godt team, så send gerne en mail med lidt oplysninger op dig selv til em@emelektrik.dk


Leverandørgangen søger medarbejdere

Langelandsfestivalens leverandørgang søger en håndfuld medarbejdere, der kan arbejde på vores vagthold under festivalen fra tirsdag den 25. juli til og med søndag den 30. juli om formiddagen.

Vores område håndterer bestilling og levering af øl, vand, spiritus m.m. til festivalens barer og boder. Vi holder til i en lagerbygning på havnen i Rudkøbing, hvorfra vi sørger for, at festivalgæsterne ikke skal tørste alt for meget.

For at arbejde hos os skal du være over 18 og gerne være i besiddelse af kørekort, lastbilkort, truckkort - uden at det dog er et krav. Og så skal du være indstillet på at tage fat og sørge for, at vi kan levere optimal service til vores kunder.

Som medarbejder hos os får du festivalarmbånd, fire dages forplejning, adgang til personalecamp, og så selvfølgelig muligheden for at være en del af festivalens måske bedste arbejdsområde! Arbejdet er fordelt på 3 vagthold med skiftende arbejdstid morgen-eftermiddag eller eftermiddag-aften. Undervejs i arbejdsperioden er der derfor indlagt en fridag, hvor du kan nyde festivalen fuldt ud!

Hvis dette har fanget din interesse, så kontakt Andreas Fatum på fadeout06@hotmail.com for yderligere info.


Frivillige til Farmors køkken

Kom og vær med til at drive et helt nystartet område på Danmarks hyggeligste familiefestival!

Hos Farmors er grillen tændt op, de kulørte lamper lyser, de ternede duge er lagt på havebordene og så kan man til og med få sig et varmt bad. Der vil være varierede opgaver såsom servering, madlavning og rengøring. Som frivillig skal man være over 18 år og arbejde ca.32 timer under festivalen.

Send en mail til madsk@spray.se