dage
timer
min
sekunder

Stadepladser

Stadepladser - Nonfood

Hvis du gerne vil have en non-food stadeplads på Langelandsfestivalen, skal du udfylde et ansøgningsskema og sende det til os. Hent dit ansøgningsskema her.

 

Stadepladserne er placeret lige uden for musikpladsen og bliver hvert år besøgt af rigtig mange tusind mennesker. Stadepladserne sælger alt fra smykker til oppustelige baderinge og oplevelser. Se oversigten over stadepladserne her.

 

Har du spørgsmål vedrørende stadepladser, så send en mail til fs@llf.dk.

 

Priser

Prisen på stadepladser i 2017 er kr. 1.080,- excl. moms pr. løbende facademeter. Stadepladserne er 6 meter dybe og der sælges minimum 3 facademeter ad gangen.

 

Klik her for at se stadepladskort

Klik her for at hente dit ansøgningsskema (PDF)

 

 

 

 

 

 

Regler for stadepladsholdere på Langelandsfestivalen 2017

 

Check in og åbningstider

Check In og anvisning af din stadeplads kan ske fra torsdag den. 20. juli (16.00 til 20.00), fredag den 21. juli (09.00 til 24.00) og lørdag den 22. juli (09.00 til 14.00). Strøm kan først forventes tilsluttet fredag den 21. juli kl. 16.00.

 

Salg fra din stade skal starte lørdag den 22. juli kl. 16.00. Hvis din stade ikke åbner på det angivne tidspunkt, vil pladsen blive solgt til anden side. Stadepladserne lukker lørdag nat kl. 24.00. Den daglige åbningstid er minimum kl. 10.00 til 22.00. Der er mulighed for at holde åbent til kl. 03.00.

 

Strøm

Der er 220 v / 5 amp (1.100 watt) inkluderet i stadelejen. Har du brug for yderligere strøm er det muligt at købe det. Angiv i ansøgningsskemaet, hvor meget strøm du har brug for. Prisen er kr. 2.500 kr. for hver 16 amp. (3500 watt), du har brug for. Strøm kan desværre ikke efterbestilles lige op til eller under festivalen.

 

Teltopsætning

Det er tilladt at hyre en ekstern leverandør til at opsætte telt på stadepladsen. Det er ikke muligt at sætte telt op før torsdag den 20. juli kl. 16.00. Det er et krav, at det lejede telt er demonteret og fjernet fra pladsen søndag den 30. juli kl. 12.00. Hvis dette ikke er tilfældet vil Langelandsfestivalen stå for nedtagningen af teltet uden nogen form for ansvar for teltets efterfølgende stand og depositum vil ikke blive betalt tilbage.Bemærk venligst

Alle stadepladser skal være ryddet og rengjort senest søndag 30. juli kl. 12.00 og godkendes af stadepladskontoret på festivalen.

 

Gældende lovgivning for salgsområder i forbindelse med festivaler, markeder og lign. skal efterleves.

 

Nødvendige myndighedstilladelser og forsikringer og andet af lignende karakter er alene stadeholderes ansvar. Ligesom det påhviler stadeholder at blive registreret og godkendt efter gældende regler.

 

Vi forventer at stadeholder og dennes personale betjener gæsterne høfligt og yder god kundeservice.

 

Langelandsfestivalen er ikke ansvarlig for force majeure-lignende situationer, og yder ingen erstatning til stadeholdere under disse omstændigheder.

 

Kørsel til og fra stadepladsen i festivalperioden, lørdag den 22. juli kl. 14.00 til søndag den 30. juli kl. 02.00, må kun ske mellem 06.00 og 10.00.

 

Der kan ikke anvises speciel stadeparkering, men du skal benytte publikumsparkering .

 

Festivalen forbeholder sig ret til at fjerne artikler, der ifølge Stadekontoret ikke hører hjemme på en festival for hele familien. Det gælder f.eks. selvlysende neonbånd, chillums og lignende rygeartikler, porno, knive/våben, splatterpistoler, heliumballoner uden stærk lukning, buer, pile, knive, lugte- og knaldposer, stærkt lugtende/støjende genstande.

 

Der må kun benyttes lovligt eludstyr, og der skal anvendes CEE stikprop ved tilslutning til festivalens elforsyning. Der leveres 220V/5 amp. (1100 watt). Medbring selv min. 20 meter kabel. Eludstyr der ikke overholder elektricitetsrådet regler om professional anvendelse udendørs, vil blive konfiskeret af festivalen.

 

Køb af stadeplads giver ikke adgang til festivalpladsen eller andre indhegnede festivalområder. Hvis du ønsker adgang til selve festivalområderne kan du købe billet/armbånd på lige vilkår som publikum.

 

Badefaciliteter: Her henvises til publikumsbade mod betaling eks. overfor hovedindgangen.

 

Overnatning: Der er mulighed for at slå telt op på bodcamp (bag tivoli). Her er ingen mulighed for tilslutning til strøm eller vand.

 

Enhver brug af Festivalens logo uden skriftlig tilladelse medfører øjeblikkelig bortvisning.

 

Stadeholderen skal sørge for, at arealet foran staden til enhver tid fremtræder rengjort.

 

Har du nogen spørgsmål vedrørende ovenstående og / eller bestilling af stadepladser, er du velkommen til at kontakte festivalkontoret på 70 22 00 87 eller fs@llf.dk.