dage
timer
min
sekunder

Aktiviteter

For børn i alle aldre.

I de første 4 dage fra lørdag til tirsdag åbner de første aktiviteter i Børneland - her kan du vælge mellem sjove hoppepuder, cykelbaner, minifodbold, ridespringbane og en cykeltrafikby, hvor du kan få kørekort. Naturleg er klar med popcorn og snobrød ved lejrbål og stearinlys i sand. 

 

Sammen med mor og far kan du spille minigolf, kongespil, petangue, vendespil, twister, diablo, stigegolf, stangtennis og meget mere - og så kommer STORCK Toffifee Familieland med gokart bane, trampoliner og kreativt værksted.

 

Til de små har vi indrettet et område med gynger, sandkasse, minihoppeborg og scooterbane.  Her har vi også Little Tikes Town med sjove og hyggelige aktiviteter samt bObles Tumleleg, hvor de små kan boltre sig.

 

Når vi kommer til onsdag, så åbnerresten af det store Børneland og her er der nok at vælge imellem på de mere end 25.000 m2.

 

 

Værksteder

I Sminkeboden kan du få en flot ansigtsmaling eller du kan hamre, save og bygge i træ i ”Gør det selv-land” og male det festligt bagefter.

 

Det er også her du kan lave flotte badges. I Smykkeværkstedet kan du være kreativ med perler og bånd, og lave de flotteste armbånd og smykker. 

 

Børneland har også et maleværksted, hvor man du kan svinge penslen. Du kan også besøge Langeland Kommune, hvor du kan lære om naturvidenskab.

 

 

Bolsjekogeri, vand, bold og klovneri

Du kan også lære at lave bolsjer og få dejlig smagsprøve. Og tilmelde dig til fodbold, så du kan være med i dagens kampe. Og så kan du køle af i et af de store vandbassiner. Og så vil Klovnen Njetski underholde dig.

 

Spejdere og førstehjælp

Besøg også spejderne, som kan lære dig forskellige tricks - her kan du også få et plaster på, hvis du trænger.

 

Fart og tempo

Du kan også prøve vores Bo-carts - her er fart og tempo. Og på Streetsurfing banen kan du prøve kræfter med balancen på surfboards. På cykelbanerne er der plads til både store og små. Det er der også på forhindringsbanen, hvor du kan konkurrere med de andre om bedste tid. Deltag også i STORCK Toffifee Centimeter marathon fredag.

 

Trommer fra Roland

Roland er med til at give festivaldeltagerne en sjov musikalsk oplevelse i Børneland. Roland stiller deres populære digitale V-Drums op, så alle kan få afprøvet deres færdigheder bag et trommesæt. Børn og voksne i alle aldre er velkomne til at komme og prøve. Du behøver ikke at være trommeslager – men bare have lysten til spil og leg!

 

For de lidt større børn

I Rollespil kan du lave sværd, skyde med bue og pil, dyste i stavkamp – og kæmpe mod store trolde og alfer. Du kan også få en rolle i den store kamparena.