dage
timer
min
sekunder

Billettyper

Voksen Partout (fyldt 13 år)

Billetten giver adgang til en voksen (fyldt 13 år) i hele festivalperioden. Billetten er inkl. en teltplads på enten FamilieCamp, TeltCamp eller UngCamp.Billetten giver adgang til teltarealer og festivalen i hele festivalens åbningstid fra lørdag den 21. juli til søndag den 29. juli kl. 12.00, hvor teltarealerne lukker.Barn Partout (7-12 år)

Billetten giver adgang til et barn (7-12 år) i hele festivalperioden. Billetten giver adgang til teltarealer og festivalen i hele festivalens åbningstid fra lørdag den 21. juli til søndag den 29. juli kl. 12.00, hvor teltarealerne lukker.Barn Partout (0-6 år)

Børn under 7 år er gratis i følge med en voksen. Børn under 7 år kan få et gratis armbånd, så de kan føle sig som ”rigtige” festivalgæster. Armbåndet bliver påsat på de officelle armbåndspåsætningssteder ved Billetsalget for enden af Rue Mark.

 

Plads til Campingvogn med fortelt og strøm

Billetten giver adgang til en plads med strøm på CampingvognsCamp til din medbragte campingvogn. Du må gerne sætte fortelt på campingvognen. Campingvognen skal være indregistreret og have nummerplader på. Husk at købe almindelige partout-billetter til alle, der skal bo i campingvognen.Plads til Campingvogn med fortelt, anneks og strøm

Har din campingvogn ekstra anneks til forteltet og ønsker du at bruge den, så skal du købe en plads til campingvogn med fortelt, anneks og strøm. Billetten giver adgang til en plads med strøm på CampingvognsCamp til din medbragte campingvogn. Campingvognen skal være indregistreret og have nummerplader på. Husk at købe almindelige partout-billetter til alle der skal bo i campingvognen.

 

Plads til Camp-let eller teltvogningvogn 

Billetten giver adgang til en plads med strøm på CampingvognsCamp til din medbragte camp-let eller teltvogn. Af hensyn til myndighedernes indskærpelse af brandregulativet, skal Camp-let og telt-vogne nu placeres på campingvognsområdet. Husk at købe almindelige partout-billetter til alle, der skal bo i campingvognen.

 

GirafCamp

Billetten giver adgang til et opslået telt i vores populære GirafCamp. Husk at dem der skal bo i campen skal have almindelige partout billetter også. Når festivalen er slut er du velkommen til at tage teltet med hjem.

 

GirafCamp Deluxe

Billetten giver adgang til et opslået telt i vores populære GirafCamp Deluxe. Teltet har indlagt strøm til mobilopladning. Ved GirafCamp De Luxe’s indgang bliver gæsterne modtaget af medarbejdere fra festivalens camp-crew, som bl.a. sikrer at det kun er GirafCamp De Luxe’s gæster der har adgang til campen. I indgangsteltet er det muligt at få sig en kop kaffe eller at bruge sin hårtørrer. I campen er der opstillet badevogne og vandskyllende toiletter, som kun kan benyttes af campens beboere. Når du køber en GirafCamp De Luxe-billet, så er teltet dit. Derudover skal du købe almindelige partout-billetter til alle, der skal bo i teltet. Når festivalen er slut, er du velkommen til at tage teltet med hjem eller lade det stå.


Parkering

Ønsker du at parkere på festivalens parkeringsområder, så skal du købe en parkeringsbillet.


Endagsbilletter

Billetten giver adgang til festivalen på den pågældende dag. Det er desværre ikke muligt at overnatte på en endagsbillet, og billetten giver ikke adgang til campingarealerne. Billetten skal ombyttes til et armbånd, inden du kan komme ind på festivalområdet. Billetten kommer til salg omkring 1. april 2018.


Pavillionbillet

Billetten giver dig lov til at slå en medbragt pavillion op på FamilieCamp områderne. Pavillionen må ikke være større end 3 x 3 meter.

 

Køb af billetter

Du kan købe billetter hos vores lokale mand på Langeland - Bent Olesen - på telefon 20 44 26 57.
                                                                                                 

Eller køb dine billetter hos Ticketmaster HER.

 


Ret til ændringer forbeholdes.